El Pósit premiert for sin promotering av Alicante-viner

El Pòsit i Villajoyosa er kåret til den restauranten i Alicante-provinsen som best har promotert viner fra Alicante i 2012, etterfulgt av El Raccó d´Anna, La Torre i Pinoso og La Finca de Elche.

Tekst: Bente Puig

Hundre serveringssteder var med i kåringen, der anonyme gjester har registrert og gitt sine terningkast via internett. Premien ble overrakt av presidentene fra henholdsvis Alicantes vinregulativ C.R.D.O., hotellforbundet APEHA, handelskammeret Icex og næringsforbundet Coepa, samt ordførere og rådmenn fra respektive kommuner. Det ble også overrakt en spesialpremie til grossisten Makro España for deres store utvalg og promotering av Alicante-viner.

Trenger du leiebil? Garantert billigst


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler