Ecuador anmelder spanske banker

Regjeringen i Ecuador anmelder flere spanske banker for urettferdige lånekontrakter inngått med ecuatorianske lånekunder.

Tekst: Bente Puig

De mener bankenes kontrakter er for rent misbruk å regne. “Vi anmelder bankene i våre imigranters navn i Spania”, sier president Rafael Correa og kvalifiserer enkelte lånekontrakter som svindel og umoral, kontrakter som har ført til utkastelser av ecuatorianske lånekunder.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

“Vi vil gjennomføre aksjoner mot bankenes misbruk for å støtte vårt folk”, uttaler Correa og meddeler at rettsinstansen i hans hjemby har anmeldt bankene i den europeiske menneskrettighetesdom-stolen i Strasbourg mot de spanske lovene som brukes ved mislighold av boliglån. Ecuador har bemannet konsulatene i Spania med høyt kvalifiserte advokater for å hjelpe ecuatorianske lånekunder “som har blitt lurt av banken” med å gå til søksmål.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler