Dyreparkene og safari på Costa del Sol

Dyreparkene og safari på Costa del Sol. Det er mange eksotiske dyr her på Costa del Sol kysten, og mangfoldet er enormt. Det vil si hvis man går bort fra naturen et øyeblikk og inn i en de mange dyre- og safariparkene du finner i området. Elefanter og sjirafer, apekatter og bjørner, over vann og i luften, innsekter og slanger, alt du kan forestille deg finnes her i dyreparkene på Costa del Sol.

Hele veien herfra og til Gibraltar kan store – og ikke minst små – finne morsom avveksling fra sol, strand og shopping. En tur i en dyrepark, kan også være lærerik. Spesielt akvariene og dyreparkene. Der vandrer du rett og slett blant dyrene, noe som er en helt fantastisk opplevelse. Et sterkt møte med den spanske naturen og dyreriket. Litt skummelt å se en 150 kg tiger rett i øynene, men det sies at ferie ikke bare er å slappe av, men å gjøre ting man ikke gjør til vanlig. Da passer dyreparkene på Costa del Sol i Málaga provinsen helt perfekt.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa del Sol

Dyreparkene og safari Costa del Sol

Crocodiles Park

Crocodiles Park Costa del Sol
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Største krokodilleparken i Europa
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.comSelwo Marina

Selwo Marine Park Costa del Sol
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Selwo Marina en delfinpark med mye mer.
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola Costa del Sol
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Zoo Fuengirola – Fuengirola dyrehage
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Costa del Sol
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Sea Life Centre Spain – Sjø Akvarie
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

Selwo Aventura

Selwo Aventura Costa del Sol
Selwo Safari Park er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Selwo Aventura Dyrepark
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

Lobo Park

Lobo Park Costa del Sol
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Lobo Park – Ulve Park
En verdens mest unike ulveparker.
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

Club El Ranchito

Club el ranchito Costa del Sol
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Club El Ranchito Andalusisk hesteshow og Flamenco
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 383 140.
Nettiside: www.ranchito.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.