Drunkorexia

Drunkorexia er en sykdom som kombinerer anorexia og alkoholisme. De som lider av sykdommen erstatter kalorier fra mat med kalorier fra alkohol.

Tekst: Melissa Thelwall

Dette er en syk-dom som øker blant unge jenter der man lar være å spise for å kunne fortsette å drikke. De som er rammet av sykdommen er besatt av å være tynn samtidig som de vil aksepteres i sosiale sammenhenger ved å drikke alkohol. Leger bekrefter at sykdommen rammer lever og hjerte, og at kvinner er mindre mottakelige for alkohol enn menn. – Leveren hos kvinner får større skader selv om de inntar mindre mengder enn menn.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

En kvinnes blod absorberer 30 til 50% mer alkohol enn hos mannen, uttaler ekspertene og understreker at også hjertet hos kvinnene tar større skade av alkoholforbruk. Behandling av sykdommen foregår med psykolog for å kurere avhengigheten, samt lege og ernæringsekspert for å gjenopprette næringsbalansen i kostholdet.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler