Dra på en guidet Game of Thrones-tur i et av Spanias vakreste byer

Det finnes ingen tvil om at Spania er hjemmet til noen av de vakreste stedene i Europa, og når det er sagt så er det heller ingen overraskelse at Sevilla — hovedstaden i Andalusia-regionen — ligger på vår liste over de beste stedene du absolutt må besøke når du er på ferie i Spania. Eller mer spesifikt, når du drar til Andalusia-regionen. 

Sevilla stjeler rampelyset fra mange av Spanias populære turistattraksjoner med sine fantastiske strukturer, god mat, og ikke minst flotte utsikter. Det norske flyselskapet norwegian.no er et av mange flyselskaper som tilbyr rimelige tilbud på flybilletter til den unike byen.    

Game of Thrones guidet tur

Flere scener fra sesong 7 i den populære HBO-serien Game of Thrones, som tok hele verden med storm og som så sin aller siste sesong på TV for ikke så lenge siden, ble filmet akkurat her i Sevilla. 

Om du er “die hard” Game of Thrones fan, eller kanskje bare er litt nysgjerrig på å utforske et nytt og spennende sted midt i Sevilla, kan du glede deg, for tripadvisor.com- selskapet Viator tilbyr nemlig turister muligheten til å dra på en 2 timer-lang guidet tur gjennom ruinene i Italica. Lytt til en profesjonell guide fortelle om livet i gamle romerske tider, samtidig som du får beundre mosaikkene i planetariet, kikke inn i de termiske badene og oppleve flere spesielle attraksjoner.

De av oss som absolutt ikke kan få nok av Game of Thrones kan — i tillegg til å dra på en oppdagelsesreise gjennom Italicas ruiner — også trøste oss selv med muligheten til å kjøpe t-skjorter, kaffekopper, og diverse varer som hyller TV-serien, på nett. Om ikke det er nok, finnes det også spill i ære av den høyt elskede serien som finnes på blant annet no.bingo.com casino.To av disse videoautomatene eksisterer under det samme navnet som den populære serien.

Game of Thrones har siden sin første sesongpremiere vunnet hjertene til flere millioner folk verden over, og har i tillegg raskt blitt en favoritt i mange norske hjem. Og for de av oss som var fortvilte over slutten på serien, finnes det gode nyheter. Ikke lenge etter at aller siste sesong ble sendt på TV, ble det kjent at minst tre Game of Thrones-oppfølgere er på vei. Forfatteren av bøkene, George R.R. Martin, fortalte tidligere i år at en av dem skal spilles inn senere på året, samtidig som manusene til de to andre seriene fortsatt jobbes med.

Mat og drikke i nærheten av Italica

Etter en begivenhetsrik dag kan du være sikker på å finne gode alternativer til steder hvor du kan få i deg både mat og drikke like ved ruinene i Italica. Noen gode eksempler er restauranter som Bodeguita Nicomedes, hvor du kan du kose deg med et stort utvalg smakefulle retter og saftige drikker, samt slappe av og nyte den gode stemningen. 

Foretrekker du derimot å spise før du tar turen til Italica-ruinene, har du selvsagt muligheten til det også. Valget er ditt. 



Leave a Reply

Your email address will not be published.