Derfor finner mange nordmenn kjærligheten i Spania

Det å lete etter kjærligheten er noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i. Og med en kultur i Norge der man ikke går så mye på date, er det ikke så rart at mange synes at det er enklere å date i utlandet – som for eksempel i Spania. For enten man er student, har feriehus der eller bare er på besøk, kan man finne kjærligheten mens man er der!

Det å date på nett er noe vi i dag har et ganske nært forhold til. I alle fall de fleste av oss. Det å for eksempel ta Ourtime test for å finne ut av hvem man burde date og finne den store kjærligheten er derfor ikke akkurat noe som er ukjent for de aller fleste. Men nordmenn har ofte behov for å bli litt varme i trøya når det kommer til dating for å få resultater – bokstavelig talt.

Det å date på nett er noe vi nordmenn har gjort i årevis, og plattformer som Tiamly der man kan chatte med andre single er ikke akkurat blitt så populære for ingenting. For selv om nordmenn kanskje synes det er litt kleint å date når man tenker på hvor liten del dette er av kulturen vår sammenlignet med for eksempel i Spania, er det stor interesse for disse plattformene. Kanskje rett og slett fordi det blir enklere å møte noen og ikke minst enklere å invitere noen på date.

Norsk datingkultur

Det er nesten litt ironisk å snakke om datingkulturen i Norge, for hvis det er noe Norge og ikke minst nordmenn er kjent for, er det at vi ikke har en datingkultur. At det rett og slett er slik at det å gå på date rett og slett er litt kleint er den norske datingkulturen. Det å se folk date på TV er noe vi har blitt mer og mer vant til og dette har på mange måter hatt en positiv innvirkning på oss nordmenn. For der man kanskje ville lene seg mest på å møte folk på fest eller på byen, er man i dag litt mer åpen for å møte folk på nett og gå på en ekte date – i stedet for å bare feste sammen og dermed finne ut av om man har kjemi eller ikke.

Sydeuropeisk datingkultur

Når det kommer til både livet og datingkulturen er det stor forskjell på Norge og Spania, og det er derfor ikke så overraskende at det er mange nordmenn som faktisk leter etter bolig i Spania – spesielt når det kommer til den siste delen av livet, der man bare vil slappe av og kose seg. Den norske vinteren er både hard og lang, så det er ikke akkurat noen overraskelse at det er mange som velger å bruke tiden sin et annet sted enn Norge når det kommer til de kalde månedene
.
Men det er ikke bare klimaet som er varmere i Spania. Datingkulturen er nemlig også en helt annen der nede enn den er i Norge, og dette er det mange som liker. Det er mye enklere å treffe noen, enten man bruker apper eller ikke, og det er ofte litt mindre kleint i begynnelsen, fordi folk er mer åpne. Dette kan helt klart ha noe med klimaet å gjøre, for man skal ikke undervurdere hvilke effekt det å vøre i sol og varme kan gjøre med selv den mest frosne nordmannen.

Slik planlegger du den perfekte daten i Spania

Det er mange grunner til at det å date i Spania er veldig forskjellig fra det å date i Norge, og en av dem er hvilke omgivelser man befinner seg i. For til tross for at det er fjell og fjorder og alt mulig vakkert i Norge, er det bare litt mer eksotisk når man kan planlegge en gåtur på Costa Blanca for en date i stedet for å ta en kaffe på konditoriet på hjørnet.

Det at man kan leie en bil og dra på besøk til de mange småbyene, ta med seg piknik på tur eller på andre måter nyte både omgivelsene sine og det hyggelige selskapet man har med seg på date, gjør at det føles som at man har uendelig mange koselige muligheter når man skal planlegge en date for noen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.