Den spanske regjeringen satser på sysselsetting av ungdom

Den spanske regjeringen vil de neste 4 årene øremerke 3,5 milliarder euro til aktivisering av arbeidsplasser for unge, og tilrettelegging for egen virksomhet.

Tekst: Bente Puig

Tiltaket blir delfinansiert av EU. Regjeringen melder om 15 umiddelbare tiltak, deriblant skolering for de som vil fullføre sine studier, og intesivering av sysselsetting for de nyutdannede. 1,7 milliarder går direkte til disse 15 strakstiltakene, hvorav 40% skal brukes til stimulering av sysselsetting, 38% til egen næringsvirksomhet og 22% til skolering.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Resterende vil brukes over tid til å utvikle ytterligere tiltak innenfor utdanning, opplysning i forhold til jobbsøk, intensivering av sysselsetting og garanti om likestilling på arbeidsmarkedet. De vil også arbeide med sysselsetting og skolering av langtids arbeidsløse over 45 år.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler