Den Norske Klubben Gran Canaria

Den Norske Klubben på Gran Canaria ble startet for å kunne tilby tjenester og aktiviteter til nordmenn og skandinaver på Gran Canaria, i tillegg ønsker klubben å støtte og fremme fellesskapet mellom nordmenn, kanariere og andre lands borgere på Gran Canaria. Det er en sosial klubb for kontakt og samvær, arbeide for løsning av fellesoppgaver og fremme kjennskap til kanariske forhold.

Den Norske Klubben på Gran Canaria ble stiftet 2. mars 1988, og Klubben ligger like ved Markedsplassen i Arguineguin. Klubben er upolitisk og livssynsnøytral og retter seg etter lovverket i Spania. Medlemskap er åpent for alle uansett nasjonalitet. I Den Norske Klubben sine lokaler finner du også Klubbkafeen hvor du kan få servert norsk mat om du ønsker det. I Klubblokalet finner du kontoret hvor medlemmene kan henvende seg om de de har spørsmål eller har behov for assistanse fra klubbens sekretær som har inngående kunnskaper om samfunnet her og som også snakker spansk. Her er det også et bibliotek hvor medlemmer kan låne bøker og hvor de også kan lese ferske aviser.

Medlemskap i Den Norske Klubben på Gran Canaria
Et medlemskap i Klubben koster 40 € pr. år. Ved innmelding betales i tillegg 5 € i gebyr. Alle nye medlemmer inviteres til et informasjonsmøte der de får møte ledere for ulike aktivitetstilbud og får nyttig informasjon om Klubben. Den Norske Klubben har sitt eget klubborgan, KLUBBNYTT, som utgis 6 ganger i året. Her kan medlemmene følge med på hva som skjer og få aktuell informasjon både om Klubben og om andre ting av interesse for medlemmene. For medlemmene arrangeres det månedlige medlemsmøter.

Klubben har en lang rekke aktivitetstilbud. Mange av aktivitetene er forbeholdt egne medlemmer, men noen er også åpne for andre, men hvor ikke medlemmer betaler en tilleggspris. Dette gjør det mulig også for korttids boende å ta del i enkelte av Klubbens tilbud. Et tilbud som medlemmene har, er å kunne delta på turer til naboøyer med dyktige guider. Det arrangeres også turer på Gran Canaria.

Les mer om nyttige tjenester for nordmenn på Gran Canaria

Kontaktinformasjon Den Norske Klubben Gran Canaria
Club Noruego
Adresse: Calle Domingo Suárez 14 A
E- 35120 Arguineguin, Gran Canaria
Telefon: (+34) 928 150307
E-post: post@dnkgc.com
Nettside: www.dnkgc.com
Facebook: Den Norske Klubben Gran Canaria Facebookside

Kart Club Noruego – Den Norske Klubben Gran Canaria


Åpningstider Klubbkontoret
1. oktober – 30. april: mandag til fredag fra kl. 10.00 til 13.00.
1. mai – 30. juni og fra 1. – 30. september holder Klubbkontoret åpent hver tirsdag fra 10.00 til 13.00.
1. juli – 31. august er kontoret stengt og alle henvendelser må skje enten pr. telefon eller pr. e-post.

I sesongen er Presidentkontoret i Klubben åpent
Mandag: 10.30 – 13.00
Tirsdag: 10.00 – 13.00
Torsdag: 10.00 – 13.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.