Den Norske Klubben Costa Blanca bygger nytt klubbhus

Den norske klubben, Costa Blanca begynner nå bygging av sitt nye klubbhus. Etter mye venting og mange papirer var det mandag 19. november stort fremmøte på byggeplassen for å foreta offentlig byggestart på det nye klubbhuset.

TEKST: K.J. HERMANRUD
FOTO: KARIN EICKEL HERMANRUD


Flere av de fremmøtte ytret glede og forventning over at de nå skulle få et sentralt beliggende klubbhus, et klubbhus tegnet etter klubbens behov og at de nå ville slippe å leie mer! Som Hans Petter Hansen sa: “Nå kommer all innbetaling til å gå til klubben og ikke til Selvåg” Klubbhuset regner de med vil stå ferdig i september neste år. Byggmesteren er den samme som står for utbyggingen av den norske skolen. Og så er det bare å håpe at alt går etter planen. Gratulerer, DNKCB!

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Denne artikkelen er tidligere publiserti i magasinet Aktuelt Spania
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler