Den norske ambassadøren var på besøk i Alfaz del Pi

Det er en god stemning når ordføreren i Alfaz del Pi og Norges ambassadør Torgeir Larsen treffer hverandre. Mellom de to landene er det et meget godt forhold og derfor besøker sendemennene hverandre ganske ofte.

Tekst: Bente Puig

Denne gangen besøkte Torgeir Larsen Alfaz del Pi for å diskutere situasjonen til pensjonistene i kommunen. Sammen med generalkonsul eva Rygh og consul Jan Arild Nilsen hadde de møte med ordføreren i Alfaz del Pi, Vicente Arques.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

To viktige temaer ble diskutert:
1. Dagsentret for eldre har i alt 40 plasser og det ble foreslått at den norske regjering disponerer en del av disse plassene.

2. Ordføreren vil gå inn for at det blir stilt til disposiesjon en del leiligheter hvor norske pensjonister kan få et rimelig opphold i Alfaz del Pi.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler