Den årlige salgsutstillingen i El Castillo

For tiende året på rad arrangerer kunstneren Inger Lise Myrstad salgsutstilling i sitt hjem “El Castillo” i Albir-åsen, rett bak middelalderborgen Castillo del Conde de Alfaz..

Tekst: Bente Puig

Utstillingen har blitt en populær tradisjon, og mange skuelystne legger turen innom for å se på arbeider fra omlag ti utstillere i alt. Dette er i hovedsak håndverk av forskjellige slag. Den fargerike damen har bodd i Spania i 30 år, og har selv 42 års erfaring som keramiker. Utstillingen foregår ute i ha¬ven ved El Castillo, og Inger Lise sørger selv for hygge og god mat. Det blir servert hjemmelaget paella av beste slag. I de vakre omgivelsene i El Castillo blir det også live musikk med karibiske toner.

Det er ikke bare under den tradisjonelle utstillingen Inger Lise har fullt hus. For tiende året på rad arrangerer hun også vennefest for 75 mennesker. Da byr vertinnen på stort koldtbord og masse god drikke. Hun lager all maten selv, og får venninner til å hjelpe seg med forberedelser og praktiske ting på selve dagen.

Ta en tur innom utstillingen. Her er mye fint å få kjeøp samtidig som du kan nyte deilig paella ute i det fri.
Det er ingen kjøpetvang. Det er lov å bare kikke, nyte en vin og høre på god musikk.

Utstillingen er lørdag 13. oktober kl. 12.00 til 18.00 i Carrer Gafarro nummer 11 i Albir-åsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.