Den årlige salgsutstillingen i El Castillo

For tiende året på rad arrangerer kunstneren Inger Lise Myrstad salgsutstilling i sitt hjem “El Castillo” i Albir-åsen, rett bak middelalderborgen Castillo del Conde de Alfaz..

Tekst: Bente Puig

Utstillingen har blitt en populær tradisjon, og mange skuelystne legger turen innom for å se på arbeider fra omlag ti utstillere i alt. Dette er i hovedsak håndverk av forskjellige slag. Den fargerike damen har bodd i Spania i 30 år, og har selv 42 års erfaring som keramiker. Utstillingen foregår ute i ha¬ven ved El Castillo, og Inger Lise sørger selv for hygge og god mat. Det blir servert hjemmelaget paella av beste slag. I de vakre omgivelsene i El Castillo blir det også live musikk med karibiske toner.

Det er ikke bare under den tradisjonelle utstillingen Inger Lise har fullt hus. For tiende året på rad arrangerer hun også vennefest for 75 mennesker. Da byr vertinnen på stort koldtbord og masse god drikke. Hun lager all maten selv, og får venninner til å hjelpe seg med forberedelser og praktiske ting på selve dagen.

Ta en tur innom utstillingen. Her er mye fint å få kjeøp samtidig som du kan nyte deilig paella ute i det fri.
Det er ingen kjøpetvang. Det er lov å bare kikke, nyte en vin og høre på god musikk.

Utstillingen er lørdag 13. oktober kl. 12.00 til 18.00 i Carrer Gafarro nummer 11 i Albir-åsen.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler