Delikat, romantisk og nordisk

Neida, vi snakker ikke om drømmemannen eller -kvinnen, men om den nyåpnede interiørbutikken “ChicasLoveDecor” i Alfaz.

Tekst: Marianne Hoelstad

Du bare “må” ta en tur dit og la deg inspirere. I butikken finner du forskjellige kopper og krus,
pledd, sengetepper, knagger, pyntegjenstander, småmøbler, – ja, alt du kan drømme om til å dekorere hjemmet ditt med, eller gi bort som helt spesielle gaver.

Fargene er delikate, lyse og romantiske. Noe blomstret, noe mønstret, noen duse farger og noen kraftigere, men alt er i en delikat, romantisk og typisk nordisk stil.

Du blir tatt imot med et smil og blir gjerne servert en liten godbit mens du beundrer utstillingene og lar deg inspirere. Egentlig har man vel bare lyst til å flytte rett inn! Typisk nordisk kan man vel ikke si om innehaveren, Janine Viladot. Hun er halvt spansk/halvt norsk, og har nok fått med seg det beste fra begge kulturer.

Kreative Janine flyttet til Spania for snart 9 år siden, og har hele tiden drømt om å starte sin egen interiørbutikk. Hun har telt på knapper og planlagt, tenkt og ventet på at alt skal “klaffe”. Endelig er tiden kommet og butikken er en realitet. Vi kan bare glede oss over denne lekre lille “delikatesse”-butikken på interiør!

Chicaslovedecor finner du i lokalet ved siden av pizza4you i Alfaz del Pi.Denne artikkelen er tidligere publisert av magasinet Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.