De la Rosa blir testpilot for Ferrari

Ferrari-direktøren Stefano Domenicalli har bekreftet at den tidligere spanske formel-1 kjøreren Pedro de la Rosa blir Ferraris nye testpilot.

Tekst: Bente Puig

De la Rosa la opp etter siste sesong, og er nå klar for å være med og utvikle siste utgave av Fer-rari. Dermed blir De la Rosa tredje spanjol på laget til Ferrari. Fra før finnes både Fernando Alonso som formel-1 kjører og Marc Gené som testpilot, i tillegg til Felipe Massa fra Brasil. De la Rosa fyller 42 år 24. februar, og har kjørt formel-1 siden 1998. Han har kjørt for blant annet Arrows, Jaguar-Cosworth og McLaren-Mercedes, og har vunnet mange premier under sin 14 år lange karriere.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

– Jeg er veldig glad for å kunne samarbeide med Fernando Alonso og Felipe Massa. Nå er det ikke lenge igjen til erdens formel-1 i Australia 17. mars, med mye jobb i vente, uttaler De la Rosa til Eu-ropapress.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler