Cubansk atmosfære i Albir

I midten av juni åpnet Cuba Bar ved siden av Miramar 50 meter ned mot stranden fra golfbanen sine dører.

Tekst: Tom Bjørnø

Den offisielle åpningen var på St.Hanskvelden. Cuba Bar åpner i helt nyoppussede lokaler. Her aner du ferten av Castro, Che Guevara og feite sigarer, men det er bare visuelt. Denne baren satser på tropiske drinker i et karibisk miljø. Og for den som har besøkt noen karibiske øyer, er den interiørmessige stemningen du finner her, ganske slående lik.

Vil du ha den mest originale Mojitoen i Albir, går du hit. Og en annen ting. her kan du også få Mojitokake, prøv den. Og andre cubanskorienterte småretter vil du kunne få her. Vi ønsker å gi all honnør til mennesker som våger å satse i tider som dette. Vertskapet heter Raul og Evgueniya. De fortjener ditt besøk.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler