Costa Blancas hotellbelegg på 41,8% i februar

I følge tall fra hotellforbundet på Costa Blanca, hadde kysten et belegg på 41,8% de første to ukene av februar. Da er ikke Benidorm tatt med i betrakningen.

Tekst: Bente Puig

Benidorm alene har et gjennomsnittlig belegg på 80% hele året, og ville trukket det generelle gjennomsnittet opp. For Benidorm var gjennomsnittet i perioden 62,7%, 1,4% høyere enn samme periode i fjor. Resten av kystens 41,8% er 4,3% lavere enn i samme periode i fjor. Fordelt i stjernekategorier var belegget slik: 15,3% på 5 stjerners hoteller, 38,6% på 4 stjerners, 52,1% på 3 stjerners og 35,1% på 2 stjerners.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Hva type turister angår er det fortsatt spansk turisme som er størst med 63,2%, etterfulgt av engelskmenn (15,5%), Norden (10,5%), Belgia (3,7%), Tyskland (2%), Sveits (1,8%) og Nederland (1,4%). Det var flest hotellovernattinger i Finestrat med 62,9% belegg, etter-fulgt av Alfaz del Pi med 53,6% og Altea med 42,7% belegg. Den sydlige delen av Alicante hadde et belegg på 27,7% de første to ukene av februar.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler