Central Lechera Asturiana lager is

Matvareprodusenten Corporación Alimentaria Peñasanta (Capsa) har inngått en avtale med iskremprodusenten Cream Factory Comaker (ICFC) i Valencia om å lage en iskremserie med Capsas melkemerke Central Lechera Asturiana.

Tekst: Bente Puig

ICFC har investert 63 millioner euro, og iskremen skal være på markedet i år. ICFC i Alzira i Valencia er Spanias største iskremprodusent, og lager 120 millioner liter med iskrem i året. De er også en av Europas største iskremsprodusenter. Central Lechera Asturiana har syv fabrikker, og sysselsetter 1400 mennesker og like mange er indirekte tilknyttet melkeproduksjonen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler