Brakkland blir igjen tatt i bruk!

Arbeidsløse ungdommer i Altea får nå sjansen til å lære seg landbruk!

Tekst: K.J. HERMANRUD

Landområder som ligger brakk rundt Altea blir igjen aktivisert og vil bli benyttet til landbruk. Eierne lar kommunen få bruke landet gratis i fem år. Til gjengjeld blir jordstykket renset og pløyet slik at det kan brukes til dyrking av grønnsaker.

Arbeidskontoret velger ut de 45 unge som her vil få opplæring i økologisk landbruk. Siden det stadig blir større og større etterspørsel etter økologisk frukt og grønnsaker, mener kommunens talsmann at dette er et prosjekt som har livets rett.

Når det hele er kommet igang vil kommunen gi de arbeidsløse parseller på 400 kvadratmeter. Kommunen vil så arrangere et økologisk marked én gang i måneden hvor dyrkerne kan komme og selge sine produkter. I sannhet et godt tilbud i krisetider!Denne artikkelen er tidligere publisert av magasinet Aktuelt Spania i 2012.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler