Boliger i gamlebyen i Altea er i dårlig forfatning

Det er flere tiår siden mange av boligene i gamlebyen i Altea ble forlatt, noe tilstanden til boligene bærer preg av. Boligene er verneverdige, og huseierne er pliktige å holde husene vedlike.

Tekst: Bente Puig

Nå har rådhuset i Altea kartlagt boligene som trenger en overhaling. Hele 60 huseiere i Altea vil nå få krav om oppussing. Plan- og bygningssjefen i kommunen, Carolina Punset, hevder å ha loven i hånd når hun nå forlanger at boligfasadene skal pusses opp.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Noen trenger et malingsstrøk eller en skurefille, mens andre trenger større reparasjoner i murfasaden. – Avskaling, sprekker og sår i fasaden er gjengs blant huseierne som ikke oppfyller sin plikt om å holde boligene i orden, noe som er fundamentalt hvis vi skal fremstå som en turistby av kvalitet, sier Punset. Det er første gang rådhuset går ut og krever huseiernes innsats for et godt bybilde.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler