Bodega Amelia – En bar/café for hele familien

Bodega Amelia åpnet i midten av november 2012 i Panorama La Nucia. Innehaver Elaine Nunn er en blid ung kvinne på 27 år og er mor til en datter på 7. Hun kommer opprinnelig fra England, men har reist rundt i europa siden hun var 21. Hun har jobbet i bransjen i mange år, og har lenge drømt om å få sin egen bar.

Nå har drømmen endelig gått i oppfyllelse. Bodegaen har vært her i mange år, hun var ofte med sine besteforeldre her som ung, det falt henne naturlig å kalle plassen for Bodega Amelia etter datteren.

Bodega betyr vinkjeller på spansk, hun har et bredt spekter av viner som kan friste de fleste ganer. For de som ønsker seg en god drink, mikser Elaine drinker etter ønske.

Av mat kan Bodega Amelia friste med både spansk tradisjonell tapas, snacks og meny for dagen. Hennes mor er en solid kokk med flere års erfaring fra både Frankrike og Spania. Om sommeren vil det også være egen grillmeny.
Her vil også være gode muligheter for å kunne arrangere bryllupsfest, bursdagsfest m.m for opptil 80 personer. Barna har eget lekerom som kan benyttes for de som ønsker det. Nå vinterstid er det koselig peiskos som gir en flott stemning innendørs.

Innen jul vil det også komme wifi for de som trenger internett, og for de fotballfrelste vil også store kamper fra premier league bli vist. Prismessig er det veldig likt rundt om i distriktet, men det er veldig rimelig i forhold til norsk målestokk. Man får veldig mye for pengene.

Bodega Amelia åpner klokken 10 og er åpent til sent alle dager, dette er en flott plass å ha møter på samt jobbe fra, eller ta seg noe kaldt å drikke i solen. Bodegaen har en solrik uteplass, godt skjermet fra vind og folk.

Se www.bodegaamelia.com for mer informasjon
Følg Bodega Amelia på Facebook

One thought on “Bodega Amelia – En bar/café for hele familien

Leave a Reply

Your email address will not be published.