Blodtypedietten

Type AB – holder seg frisk med frukt. Blodtypen AB er ung, ikke engang 1 000 år gammel, og uvanlig, under 5 prosent av jordens befolkning har denne. Typen AB er omvekslende lik A og B og iblant begge to samtidig. Denne mangfoldige karakter kan være både bra og dårlig. Det meste som A og B er følsomme for kan ikke AB spise (med noen unntak). For å holde vekten med type AB er det best å spise mindre kjøtt. Type AB har ingen problem med gluten, men når det gjelder og slanke seg er det best og holde seg unna brødet.

Blodtypedietten Type AB fordeler:

Perfekt for en moderne livsstil, veldigt høyt immunforsvar, kombinert det beste av både A og B.

Blodtypedietten Type AB svakheter:

Tendens for å ha et for tolerant immunforsvar.

Blodtypedietten Type AB Medisinske risikoer:

Hjertesykdommer, kreft, anemi.

Mat for å gå ned i vekt:

Fisk – tunfisk, og laks er bra. Grønnsaker med grønneblader. Frukt – AB ligner A når det gjelder frukt; de bør spise mye men være forsiktig med tropisk frukt som mango og papaya.

Meieriprodukter

AB ligner B, unngå fete oster og is. Hveteprodukter (brød,og pasta ) – velg gjerne fullkorn,olivenolje ,nøtter – spesiellt jordnøtter, da i små mengder,ananas, og kaffe.
Tillskudd: C-vitamin

Mosjon:

Rolige, fokuserende øvelser som: yoga, kombinert med klatring, sykkling og tennis.

Medisinsk

Fårekjøtt, hare, kanin, kalkun, gjedde, makrell, ørret, sardin, snegler, torsk, sei, tunfisk, geitemelk, hvit geitost, kefir, mozarella, olivenolje, peanøtter, peanøttsmør, soyaprodukter, havre, hirse, ris, rug, agurk, auberginer, blomkål, brokkoli, hvitkål, grønnkål, poteter, selleri, rødbeter, ananas, bringebær, fiken, kirsebær, plommer, klementiner, rosiner, stikkelsbær, tyttebær, druesaft, solhatt, nyper, grønn te, kaffe, ginseng, vann med sitron.

Nøytral

Lever, blekksprut, laks, sild, steinbit, melkeprodukter fra ku, soyaprodukter, cashewnøtter, pecannøtter, mandler, grønne bønner, grønne erter, bygg, hvete, potetmel, riskrem, asparges, dill, gressløk, hodekål, hodesalat, kinakål, kålrot, løk, neper, purreløk, rosenkål, spinat, squash, tomat, aprikos, blåbær, dadler, grapefrukt, honningmelon, jordbær, kiwi, lime, melon, nektarin, papaya, pære, rips, sitron, solbær, svisker, epler, fersken, gulrotsaft, eddik, honning, sennep, sukker, majones, kamille, peppermyntete, farris, øl, vin, soda.

Unngå

And, gås, innmat, storfe, svin, kylling, vilt, abbor, ansjos, blåskjell, flyndre, skalldyr, røkelaks, sursild, iskrem, smør, mais, avokado, bønner, paprika, reddik, appelsin, banan, kokos, mango, rabarbra, ketchup,
sylteagurk, brennevin, brus, te, kunstig søtstoff.

Les også om blodtypedietten blodtype B.

One thought on “Blodtypedietten

Leave a Reply

Your email address will not be published.