Blanca Cars – Leiebilselskapet på Costa Blanca med alt inkludert i prisen

Bilutleiebransjen er en av Forbrukerrådets mest klagede sektorer, og det er ikke få som har opplevd ubehagelig press fra leiebilselskapet for å få dem til å tegne ekstra forsikringer, eller mottar falske skaderegninger på slutten av leieoppholdet. Vi har tatt en prat med leiebilselskapet Blanca Cars på Costa Blanca Nord, selskapet som er kjent for å ha alt inkludert i prisen, uten ubehagelige overraskelser.

Leie av bil på Costa Blanca er for mange en viktig del av ferien, men med et forvirrende utvalg av tilbud som med første øyekast virker billige, opplever mange at prisen de fikk når de bestilte leiebilen på internett kun er deler av prisen de må betale når de skal hente leiebilen når de lander i Spania. Og med trøtte unger etter en lang flyreise, er det mange som bare aksepterer ekstra forsikringer, og forskuddsbetaling av overpriset drivstoff. For hvis man ikke aksepterer det, hagler truslene om mer kostnader om du skulle vare så uheldig å få en ripe i lakken, og blokkering av opp til 2000 Euro på kredittkortet.

Tydelig prisstruktur

Dagens leiebilmarked har desverre kun fokus på pris, og ingenting annet. Flyselskaper som Norwegian og Ryanair tjener gode penger på samarbeid med tjenester som sammenligner prisene fra de ulike store leiebilselskapene for deg.

Et godt eksempel på dette er Rentalcars og Auto Europe. Desverre er disse tjenestene med på villede kundene, selge deg ubrukelige ekstra forsikringer som leiebilselskapene ikke aksepterer, slik at du havner i en situasjon nar du skal hente leiebilen at du igjen må betale for full forsikring som dekker alt.

Mange er naive

Folk er litt for naive, og tror at leiebilselskapene i Spania tjener penger med en dagspris på 5 Euro. Den prisen er satt for at de skal komme opp blandt de billigste i prissammenligningstjenestene, pengene å de strengt tatt få inn på andre måter som f.eks ekstra forsikringer, administrasjonsgebyrer, overpriset drivstoff, og ikke minst overprising av reperasjoner av riper og skader. Det er ikke få som har mistet hele depositummet sitt på grunn av en liten ripe i lakken.

Blanca Cars har valgt en klar og tydelig prisstruktur hvor alt er inkludert i prisen. Fullforsikring uten egenandel, ingen depositum, og en drivstoff avtale hvor du faktisk kun betaler for det du bruker er standard. Og i tillegg er det ingen forskuddsbetaling eller avbestillingsgebyr, noe som betyr at du betaler ingenting for du henter bilen på flyplassen, eller får den levert kostnadsfritt på døren uansett hvor du er på Costa Blanca Nord.

For mange kan det se ut som Blanca Cars er litt dyrere enn de billige selskapene som er oppført i prissammenligningstjenestene, men hvis du ser på hva du faktisk betaler når du har hentet leiebilen i Spania, vil du fort forstå at du har fått en god deal. Det er sluttregningen som teller, og ikke lokkeprisene du ser på internett når du bestiller.

Hvorfor bestille leiebil hos Blanca Cars

 • Gratis dør til dør leiebil levering hvor som helst på Costa Blanca Nord, og på Alicante og Valencia flyplass. Blanca Cars leverer og henter leiebilen hvor du er, ditt hjem, hotell eller feriehus.
 • Leiebil med alt inkludert i prisen og full dekning
 • Ingen depositum eller egenandel ved skade.
 • Gratis tilleggssjafor
 • Levering av leiebil 7 dager i uken.
 • Kundeservice på Norsk.
 • Ingen forskuddsbetaling eller avbestillingsgebyr, du betaler når du mottar leiebilen.
 • 24/7 veihjelp. For din sikkerhet inkluderer vi 24 timers telefon assistanse for fullstendig sinnsro.

 • Kontaktinformasjon Blanca Cars

  Adresse: Av. Arenal, 1, Local C, 03730 Xàbia, Alicante
  Telefon: +34 653 221 333 ( Whats-app )
  Internett: www.blancacars.com  Leave a Reply

  Your email address will not be published.