Black Sabbath avlyser konsert i Spania på grunn av sykdom

Det legendariske rockebandet Black Sabbath med Ozzy Osborne i spissen melder avbud på konserten de skulle holde under musikkfestivalen i Vitoria i sommer.

Tekst: Bente Puig

Hele Europaturneen er lagt på is da gitaristen Tony Lommi har blitt syk. Gitaristen lider av lymfekreft, men håper å være på bena igjen i løpet av kort tid. Det var ved utgangen av 2011 at gruppen laget sin første studioinnspilling på 33 år og samtidig annonserte en verdensturne, hvor Vitoria var ett av stoppestedene.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Mens gitaristen er på bedringens vei, fortsetter Black Sabbath å komponere og lage musikk. De som ønsker refusjon av billetten, må gjøre dette der de kjøpte den før 10. mars.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler