Billig leiebil i Spania

Det er utrolig billig med leiebil i Spania utenom sesongen, betalte akkurat under 1800,- for å leie en opel corca fra 22 februar til 22 mars. Plusser man på det det koster for en full tank hos utleier og for forsikring uten egenandel blir dette under 2900NOK. Bilen ble da hentet og levert i Benidorm sentrum hos Goldcar.

Det å leie bil i Spania kan ofte være vanskelig hvis man ikke bestiller på forhånd på www.leiebilispania.no, hvis man regner med det er bare å møte opp på flyplassen i Alicante uten å ha forhåndsinnstilt, så kan det bli tøft å få seg leiebil. Det er uansett dyrere å leie ved oppmøte enn det er å forhåndsbestille online. Dessuten er det alltid godt å ha alt klart når man kommer frem, da vet man hva som kan forvente av bil osv. Les godt igjennom betingelsene slik at man vet hva som trengs når man møter opp for å hente bilen, pass og førerkort må man ha.

Går man inn på www.leiebilispania.no vil man erfare at det faktisk ikke går an å leie bil i Spania rimeligere andre steder. Er man allerede her nede og vurderer å leie bil, så er det lett å la seg forlokke av tilbudsplakater rundt om kring i byene. Men det er uten tvil rimeligst å gå online.

Bilene man får stemmer godt med hva man kan forvente av å leie bil i Spania, det står for eksempel Ford Focus eller liknende når man søker på . Man får da enten det eller noe annet ut i fra størrelse, eksempelvis en Renault Megane eller Citroën. Se alltid over bestillingen før bekreftelse, fordel å skrive ut bekreftelsen å ha med seg når man henter bilen, da går alt så mye kjappere.

Skal bilen hentes på flyplassen, så vær obs på at det kan oppstå kø. Som man ser her at velger man billigste alternaltiv er det lettere å oppleve kø fremfor de som nødvendigvis ikke er mye dyrere. Det trenger gjerne kun å skille et par hundrelapper på samme biltype hos de forskjellige utleieselskapene, gjør et kjapt søk på www.leiebilispania.no, så ser man hvor liten forskjell det faktisk kan være på de samme bilene fra forskjellige utleieselskaper.Leiebil Spania – Gode råd og tips på veien
Bilutleie tips
Slik får du billigst og best leiebil
Tips om leiebil i Spania
Forbrukerrådet – Sjekkliste for leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Hvordan få den beste avtalen på leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania utenom sesongen
Leiebil i Spania? Her er noen tips om leie av bil i Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published.