Billig leiebil i Spania utenom sesongen

Det er gjerne mange som tenker det er dyrt å ha leiebil i Spania, men det trenger det ikke å være. Spesielt nå i lavsesongen koster leiebil i Spania rundt en 50 lapp om dagen, avhengig av hvilken biltype det skal være. Eksempelvis kostet det fra 2 februar til 16 februar under 600NOK for en Renault Megane (nyeste type) hentet og levert i Benidorm.

Når man møter opp for å hente bilen, må man være forberedt på at alle leiebilselskapene her i Spania tar forskuddsbetaling på drivstoff, det vil si at man betaler for en full tank ved avhenting av bil, den leveres da tom tilbake igjen hos utleieselskap. Hvis det er snakk om korttidsleie som for eksempel et par dager er det ingen forskuddsbetaling på drivstoff, da leverer man bilen tilbake med full tank. Man betaler ut i fra tankens størrelse, for Meganen ble det ca 850NOK, grunnen til at man betaler mer enn hva drivstoffprisene er lokalt er de lave ratene for selve leien på bilen.

Når man bestiller online via www.leiebilispania.no er forsikring inkludert, men det kan lønne seg å betale litt ekstra for å slippe egenandel. Hvis man helst vil forholde seg til den avtalen man har gjort online, så må man eventuelt legge igjen et depositum på over 2000NOK som du får igjen så lenge det ikke er noen skade på bilen. Her i Spania har de ofte et litt annet forhold til bil enn hva som ofte er tilfellet i norden. For å gjøre det rimeligst mulig, stryk forslaget om egenandelsbeskyttelse som er huket av når man legger inn bestillingen, det beste er å ordne med forsikringen når man møter opp for å hente bilen. Eksempelvis kostet fullkasko forsikring med veihjelp inkludert ca. 650NOK (ingen egenandel) for de 14 dagene, så totalt sett ble jo dette rundt 2000 NOK for 2 uker inkludert en tank med drivstoff.

Det er flere store selskaper som tilbyr leiebil i Spania: Goldcar, Centauro, Atesa, Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Budget og Record rent a car. I eksempelet over var bilen leid igjennom Goldcar, for man ser gjerne samme type biler med forskjellige priser når man søker på www.leiebilispania.no og rimeligst ut i dette eksempelet kom Goldcar.

Prisene er høyere i høysesongen da etterspørselen er veldig stor grunnet ferieturismen. Men likevel rimeligere om man er tidlig ute og bestiller på forhånd via www.leiebilispania.noLeiebil Spania – Gode råd og tips på veien
Bilutleie tips
Slik får du billigst og best leiebil
Tips om leiebil i Spania
Forbrukerrådet – Sjekkliste for leiebil i Spania
Erfaringer ved leiebil i Spania
Hvordan få den beste avtalen på leiebil i Spania
Slik sparer du mye på leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania
Leiebil i Spania? Her er noen tips om leie av bil i Spania

One thought on “Billig leiebil i Spania utenom sesongen

  • March 1, 2013 at 11:00 am
    Permalink

    90 dager leiebil fra san javier,, ford focus stasjonsvogn,,, tru det eller ei 6000,- nkr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.