Benidorm Palace

Lørdagkveld, ingen planer? Sulten? Lyst på en helaften med fantastisk dans og underholdning ala Las Vegas? Da er Benidorm Palace stedet å besøke.

TEKST OG FOTO: KRISTIN TENNEBØ

Vi hadde billetter til både show og middag, og kan virkelig anbefale begge deler på det varmeste. Med dempet belysning, romantikk i luften og fantastisk oppvartning følte vi oss som kongen og dronningen av Spania. En fantastisk 4-retters middag med orkester som spilte i bakgrunnen var selve innledningen til en fantastisk kveld.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Klokka 22.00 begynte showet og det på skikkelig spansk vis: med flamenco. Det var et vanvittig tempo på scenen, både når det gjelder dans og ikke minst kostymeskift. Mellom de fantastiske danseinnslagene var det oppvarming med artister fra Circo Benidorm, akrobater og klovner omhverandre. En gruppe marokkanere imponerte publikum stort med sin styrke. Med bare kroppen som hjelpemiddel utførte de halsbrekkende øvelser i sakte kino, som en sjelden før har sett.

Deretter gikk det slag i slag med danseopptredener, alt fra Michael Jackson-hyllest til linedance. En intens time med dans til gamle slagere som “we are family”, “It´s raining men” og “Abba” vakte stor begeistring i salen, og en gigantisk “Las Vegas-avslutning” satte prikken over i´en.

Showet kan trygt anbefales, og passer for alle aldersgrupper. Hver sjette måned fornyes repertoaret, så du kan trygt gå to ganger i året uten å få repetert innholdet. Prisene varierer fra 28 euro til 55 euro med full middag. For mer informasjon se hjemmesiden til Benidorm Palace.


Leave a Reply

Your email address will not be published.