Beingtrendy.no – ny moderne nettbutikk for både han og henne

Det trenger ikke være dyrt å være trendy er budskapet til den nystartede nettbutikken beingtrendy.no. Mote på budsjett, og et stort utvalg av produkter som til enhver tid følger utviklingen i motebildet, er trekkplasteret til alle som vil ha moteriktige produkter til lavpris.

Being Trendy drives til daglig av René Munthe Eik, og eies av Nettverten AS, et selskap som holder til på Moi i Norge. I nettbutikken vil du finne både klokker, vesker, smykker og armband for både han og henne til en meget hyggelig pris. Perfekt når du har lyst på en noe ekstra som skiller seg ut fra mengden. Kolleksjonen skiftes ut stadig for å følge det hyppige skifte i motebildet, og det vil sikre kundene moteriktige produkter som følger sesongene til enhver tid.

Det vil for mange være uaktuelt å kjøpe dyre merkevarer for å kunne være trendy og in, og det er denne kundegruppen Being Trendy ønsker å nå. Når du handler hos Being Trendy skal du ikke betale mer enn det din økonomi tåler, slik vil du ha anledning til å skifte ut og fornye kolleksjonen din regelmessig. Men skal allikevel tilby produkter av en kvalitet som du kan være stolt av. Det finnes i dag så mange rimelige og gode alternativ at selv dem mest kresne kan klare seg på et relativt lavt budsjett.

Nettbutikken har også en egen salg seksjon hvor du hele tiden vil finne produkter til ekstra lav pris, og melder du deg på nyhetsbrevet, vil du kunne holde deg oppdatert på nye produkter og tilbud som kommer.

En bransje i solid vekst
Nettbutikk beingtrendy.no herre lommebokHandel på nett blir bare mer og mer populært, og antall nettbutikker vokser stadig. Studier viser at annenhver nordmann handler på nett minst en gang hver fjortende dag, og klær og acessories er blandt varene som dominerer. Det er ikke bare kvinner som handler mote på nett. Norske menn er også i ferd med å bli mer motebevisste, og er blitt en betydelig kundegruppe.

Folk er i dag mer fortrolige med å handle på nettet, kombinasjonen med å sitte i sofaen og kose seg, og å handle samtidig er for flere og flere mer fristende enn å stresse fra butikk til butikk med tunge bæreposer.

Menn bryr seg mer og mer om utseende, og nå er det ikke bare kvinner som pynter seg med armband, smykker, klokker og andre accessories, det merker vi, og Beingtrendy.no skal sørge for å levere moteriktige produkter som følger de ulike sesongene til en meget lav pris også i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *