Båtmesse i Barcelona

Årets store internasjonale båtmesse går av stabelen i Barcelona fra den 26. til den 30. september. Det blirt vist siste nytt i sport og fritidsbåter med motor og seil. Her stiller de internasjonale båtbyggerne opp, slike som Pelle Peterson, Dufour, Bavaria, Sessa Marine, Furuno, Garmin Iberia, Yamaha og Zodiac for bare å nevne noen.

Tekst: K. J. Hermanrud

Seilbåter, motorbåter, katamarans, fiskebåter og gummibåter, blir vist i Salon Nautico i Port Vell, Barcelonas gamle havn. Den praktiske delen av messen gir unge besøkere sjangsen til å prøve ut forskjellige sporter som kajakk, kano eller paddle surfing. I den gamle Marinaen, – Marina Tradicionál blir det vist trebåter, det blir workshops og her spilles flere konserter under disse fem dagene. Ellers blir det utstilling av fotos og videos fra regattaer, forskjellige foredrag og demonstrasjoner av nytt utstyr.

Hvor går veien: Opp og ned på én dag blir heller anstrengende. Men tar du det som en tur med én eller to overnattinger blir dette en opplevelse. Entré til båtmessen er 12 Euro. Fagfolk og businessfolk går gratis Tog tar rundt 5 til 6 timer. Toget stopper midt i byen med gode hoteller i nærheten.Denne artikkelen har tidligere blitt publisert i Aktuelt Spania 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.