Barn under fattigdomsgrensen

26% eller nesten 2,2 millioner barn lever under fattigdomsgrensen i Spania, etter å ha ligget lenge på rundt 24%.

Tekst: Bente Puig

Dette viser tall fra Unicef som hevder at barna er den gruppen som er verst rammet av krisen i landet. Bare de to siste årene har antallet økt med 205 000 barn. I 2010 levde 13,7% av barna i hjem rammet av veldig fattigdom, kun forbigått av Burgaria og Romania blant de 27 EU-landene. Dagens 26% er fem prosent høyere enn gjennomsnittet.

Tall viser at antall barnefamilier med arbeidsledige foreldre har steget 120% i perioden 2007 til 2010. Dette betyr i mange tilfeller dårligere livskvalitet, samliv og forhold mellom barn og voksne.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler