Bankia-fallskjerm på 14 milioner

Dårlig organisering og lite kontroll i Bankia førte til et underskudd på 3 000 millioner euro, og staten går nå inn med en historisk høy “redningssum” på over 23 000 millioner euro.

Tekst: Bente Puig

“ Det er to alternativer: statsinnskudd eller konkurs”, uttalte statsminister Rajoy forleden.

Oposisjonen mener at folket har rett til en forklaring på den høye “redningssummen”, spesielt etter at finansdirektøren Aurelio Izquierdo får en fallskjerm på 14 millioner euro etter å ha trukket seg fra administrasjonen. Aurelio Izquierdo var tidligere president i Bancaja José Luis Olivas høyre hånd, og ble finansdirektør i Bankia ved fusjoneringen av Caja Madrid, Bancaja og fem andre banker.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler