Badeland og vannparker på Costa Blanca

Badeland og vannparker er populære sommerattraksjoner på Costa Blanca kysten, og de har ofte tusenvis av besøkende. Både lokale innbyggere og turister besøker disse badeparkene, og tar du turen selv kan du forvente en fantastisk dag for hele familien. Når solen steker fra en skyfri himmel, er det godt å kunne boltre seg i vannet. Her får du en oversikt over badeland og vannparker på Costa Blanca, naturligvis er det barna som er i fokus.

Alle badeland og vannparker i denne oversikten passer for små barn. En ting å legge merke til er at tilgangen til de forskjellige attraksjonene i badeparkene er avhengig av kroppslengden. Hvilket til tider kan være enormt frustrerende for de aller yngste medlemmene i familien. God tur!

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Badeland og vannparker Costa Blanca

Ikke noe er bedre enn å kjøle seg ned i en av Costa Blancas badeland når solen steker som verst. Her tar vi for oss de beste på Costa Blanca kysten. God tur!

Aqualandia

Aqualandia Costa Blanca
Aqualandia er en av verdens største vannparker, og har et 20-talls attraksjoner med fart- og spenningsnivåer for alle. De mest eventyrlystne prøver vannsklier fra svimlende høyder eller gjennom bekmørke tuneller! Aqualandia er en svært populær heldagsaktivitet. Aqualandia ligger øst for Benidorm, om lag 10-minutters kjøring. Buss nummer 1 og 11 går til Aqualandia og Mundomar. Les mer om Aqualandia

Flamingo Aqua Park

Flamingo Aquapark Costa Blanca
Aquapark Flamingo er en liten, men et rimelig badeland i Torrevieja, ideelt for familier med små barn siden parken ikke er for stor å gå rundt. Den har et par lysbilder egnet for yngre barn, sammen med et grunt basseng område for dem å leke i. De har også en rekke større sklier for ungdommer eller voksne. Den har og større, dypere basseng for svømming. Det er nok av skyggefulle områder for å slappe av i løpet av formiddagssolen og solsengene er gratis. Mat er tilgjengelig 24:30-16:00. Parkering er gratis. Siden badelandet er mindre enn de andre er det ikke så travelt, og gir mindre kø for karuseller og mat. Aquapark Flamingo ligger i Urb. La Siesta, Torrevieja, 2 minutter fra Carrefour og det nye Habaneras kjøpesenter. Finn oss på andre rundkjøring forbi Carrefour på cv-905 mot Quesada.
Les mer om Flamingo Agua ParkAquapolis i Torrevieja

Aquapolis Torrevieja
Den Aquopolis badeland ligger i utkanten av Torrevieja, like ved idrettsområdet. I parken finnes det flere vannaktiviteter for både barn og voksne, for eksempel et kunstig bølge basseng, en sikksakk, en zip-line, en foss, og for de modigste den berømte Kamikaze, som er et langt og lukket rør som kaster kroppen din i høy hastighet ut i bassenget. Det finnes og et grønt område med mange paraplyer og en lang rekke sikringstiltak som gir hjelp til alle attraksjoner. Og for de yngste barna, er det et barnebasseng med vannleker og en mini-vannsklie. Les mer om Aquapolis i Torrevieja

Aqua-Park Rojales

Rojales Aquapark Costa Blanca
Aqua-Park Rojales, i Ciudad Quesada. Her finnes flere forskjellige sklier, tre barnebassenger, samt et stort hovedbasseng. På serveringsfronten kan man velge mellom en restaurant med standardmeny, og en kiosk som serverer is, brus, øl og andre småting. Det er en stor plen med gratis solsenger inne på området, her kan de voksne slappe av mens barna leker. Aqua-Park Rojales egner seg utmerket for familieutflukter, og er definitivt verdt et besøk.
Les mer om Aqua Park Rojales

5 Tips og regler for opphold i badeland og vannparker

1. Alt opphold skjer på eget ansvar
2. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt
3. Badetøy under opphold er påbudt i anlegget. Småbarn må benytte badebleie.
4. Ta av klokker, smykker o.l.
5. Barn under 10 år, samt barn som ikke er svømmedyktige skal være under kontinuerlig oppsyn av foreldre/foresatte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.