Avansert tannbehandling til halve prisen

Solident i Benidorm, rett over veien for Clinivca Benidorm, tilbyr moderne lokaler og et profesjonelt team skal sørge for at du alltid er i de beste hender

De legger vekt på å oppdatere seg innenfor den siste teknologien og de beste tilgjengelige materialer. Solident har virkelig satset på å det norske markedet. Resultatet er at hele 90 prosent av klientene er norske. Man har to norske damer ansatt på senteret, slik at du alltid skal kunne føle at du ikke kommer til kort språkmessig.

Her disponerer man blant annet et panoramisk røntgen-apparat samt et kamera som er knyttet til en dataskjerm. Denne skjermen er montert ved siden av pasienten, som kan følge med på hva som foreår der tannlegen jobber. Han har da også tilgang til pasientens tannhistorie. Det er faktisk ganske avansert. Vi har ikke til nå sett dette utstyret hos andre tannleger, selv om vi ikke har besøkt en det siste året.

Foruten vanlig tannpleie, tilbyr Solident behandling mot tannkjøttsykdommer, kirurgi, proteser, tannregulering, vedlikehold og forebygging. Hvert medlem av teamet er spesialist på sitt felt. Det betyr at man bruker det beste av ressurser på nettopp ditt problem. Prisene ligger mas y menos på rundt halvparten av hva du må kalkulere med å betale i Norge. Har du en stor jobb som f.eks å sette inn implantater (Et tannimplantat er en kunstig tannrot, som fungerer som feste for porselenskrone eller en bro), kan du spare titusener av kroner ved å velge f.eks Solident i Benidorm. Da kan du samtidig ta deg en “gratis” ferie på det budsjettet du hadde satt opp for behandling i Norge.

Solident er autorisert av Helfo, det vil si at du kan søke å få refundert en del av dine utlegg etter de regler som Helfo har når det gjelder tannlegebehandling. Blant de tilstandene som gir rett til slik stønad/ trygd/støtte er: Bittavvik som gir behov for tannregulering (gjelder i hovedsak for barn og ungdom), periodontitt (alvorlig tannkjøttsykdom med tannløsning som ytterste konsekvens),alvorlig tannslitasje eller syreangrep, munntørrhet (hyposalivasjon) som har medført økt kariesaktivitet, ulykke eller yrkesskade (yrkesskaden må være godkjent av NAV og tannbehandlingen må ha sammenheng med yrkesskaden.) I tillegg kommer en del mer sjeldne tilstander.

Du kan selv sjekke på helfo.no om du er berettiget refusjonDenne artikkelen er tidligere publisert i Aktuelt Spania i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.