Automatisering – og fjernstyring av boligen……..

Vår tekniske avdeling består av en byggeleder med ansvar for byggetillatelser, koordinering og offentlige dokumenter i forbindelse med byggingen. I teamet har vi også en interiørdesigner med ansvar for utforming og utføring av alt interiør. Her får du i forkant en 3D plan med bilder fra reelle prosjekter før arbeidet startes slik at endringer kan gjøres for å tilpasse behov og smak. Vi samarbeider med “Construcciónes Navarro” og “Carpintería Olmedo”, firmaer som står for høy kvalitet og god service. Et av de mest etterspurte feltene er automatisering i hjemmet for sin funksjonalitet og bekvemmelighet.

TEKST OG FOTO: JANA REFORMAS

SIKKERHETSTILTAK
1.Alarm og video-overvåkning
Et automatisk system i hjemmet varsler om innbrudd. Man kan også inkludere videoovervåkning hvis funksjon er først og fremst å visualisere (og ta opp) hva som skjer ved bestemte områder i hjemmet

2.Brannvarsler
Systemet varsler når det oppstår brann der sensoren befinner seg.

3.SOS Anti-panikk system
Brukeren kan aktivere en knapp som befinner seg på skjermen til sentralen. Dette utløser en alarm, og oppringing til registrert nummer vil skje for å melde om hendelsen.

4.Simulering av tilstedeværelse
Dette systemet inkluderer en simulering av tilstedeværelse på den måten at når det ikke er noen hjemme kan man programmere lys, persienner etc. for å simulere menneskelig aktivitet i hjemmet.

5.Uavbrutt matoppbevaring
I tilfelle det skulle oppstå strømbrudd vil dette systemet sørge for midlertidig strømforsyning til kjøleskapet med sikkerhetsbatteri

6.Ekstern sirene
Ved innbrudd eller aktivering av en av de installerte varslerne, kan man med dette systemet få en sirene som uler på utsiden av hjemmet for å varsle eieren om hendelsen.

7.Oversvømmelse
Sensorene varsler oversvømmelse og lekkasjer.


KOMFORT
1.Temperatur-kontroll
Et automatisk kontrollsystem kan kontrollere innetemperaturen i hjemmet. Fra en eller flere soft touch skjermer kan man visualisere og programmere forskjellige områder i hjemmet.

2.Fjernstyring via telefon
Det automatiske kontrollsystemet kan kontrolleres via telefon eller SMS fra hvor som helst i verden, der man kan aktivere eller deaktivere programmerte funksjoner.

3.Personlige multi-innstillinger
Systemet tillater personlige multi-innstillinger som for eksempel å slå av lyset samtidig som å regulere temperaturen og aktivere alarmer med ett tastetrykk i det du forlater hjemmet.

4.Kontroll via internett
Fra ethvert sted i verden kan du kontrollere det automatiske systemet i hjemmet via internett. Denne kontrollen kan også gjøres fra Iphone og Ipad.

5.Individuell lyskontroll
Automatisk kontrollsystem kan regulere lysstyrken i hjemmet, og kan ha forskjellige lysstyrke på forskjellige områder i hjemmet eller ha noen opplyst og andre avslått. Systemet tillater også tidsprogrammering for utendørs belysning etc.

6.Motoriserte installasjoner
Med dette systemet kan alle motoriserte installasjoner kontrolleres, som for eksempel vinduer, gardiner, persienner, markiser etc. Her kan også inkluderes værsensor for direkte aktivering av de motoriserte installasjonene.

7.Nøkkel-leser
Når du går ut av hjemmet kan du aktivere alarm, slå av lys og varme med kun en liten bevegelse takket være en nøkkel-leser. Ved å passere nøkkelen over leseren når du kommer hjem vil alarmen deaktiveres og lys og varme blir aktivert igjen.

8.Vanningskontroll
Med automatisk vanningskontroll trengs ingen ekstra timer for vanning, dog er vanlig å installere en værsensor som oppfatter regn og fuktighet for å unngå unødvendig vannbruk.

9.Stereokontroll
Det kan installeres ett eller flere video- og stereosystem for hele eller deler av boligen, med audio- og videosignaler på forskjellige steder, som kan kontrolleres med én fjernkontroll for samtlige enheter. Graden av kontroll kan programmeres individuelt etter behov.


BRUKERPANEL
Kontrollpanel
Det automatiske systemet kan kontrolleres via et soft touch panel som kommer i forskjellige farger og størrelser.

Som en del av den personlige servicen får du et prisoverslag på ditt eget språk, samt at vi stiller til din disposisjon en tolk for å garantere korrekt kommunikasjon og tolkning av prisoverslaget.

I Jana Reformas tilbyr vi deg GRATIS FINANSIERING slik at du kan gjøre arbeidet med en komfortabel løsning. Du kan finansiere arbeidet uten ekstrakostnader, gebyrer eller renter.

I tillegg arrangerer Jana Reformas i år et lotteri ved notarius, der alle byggearbeider som gjøres i år er med i trekningen om å få arbeidet som er gjort helt gratis opptil en verdi av 12 000 euro. For mer informasjon og vilkår, se vår nettside: www. janareformas.com/ nb

Kontakt
+34 690 624 278
+34 966 112 112

Leave a Reply

Your email address will not be published.