Åtte terrormistenkte arrestert i Spania

Politiet i Spania har på den spanske enklaven Ceuta avslørt et terrornettverk med tilknytning til al-Qaeda, som skal ha trent soldater for kamp i Syria. – Vi har avslørt et nettverk som er ansvarlige for å sende terrorgrupper til strid i Syria.

Tekst: Bente Puig

Nettverket skal ha tilknytning til al-Qaeda, uttalte innenriksministeriet. De opplyser at nettverket hadde sitt virke i Ceuta og den nærliggende marokkanske byen Fnideq, og at de skal ha sendt flere titalls militante islamister, også mindreårige, til Syria.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

– Flere av dem skal ha gjennomført selvmordsbombinger, mens andre skal ha deltatt i treningsleire for opplæring i bruk av våpen. De arresterte anklages for å tilhøre en terrororganisasjon.
CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler