Åpen dag ved Sanasol i La Nucía

Torsdag 28. februar hadde Sanasol, de nye serviceboligene i La Nucia, åpen dag for gjester og næringsliv i Marina Baixa. Daglig leder Heidi Stangnes er godt fornøyd med oppmøtet og interessen blant publikum. Her var en blanding av engelskmenn, hollendere, spanjoler og selvfølgelig nordmenn. – Til tross for at værgudene ikke var med oss denne dagen, så hadde vi 80 gjester, blant annet representanter fra Den Norske Klubben Costa Blanca, sier Heidi Stangnes til españa24.

Tekst: Bente Puig

Ved senterets egen restaurant ble det servert tapas og cava til gjestene, som også benyttet sjansen til å se seg om på det vakre anlegget. Flere av de 1-, 2- og 3- roms leilighetene var åpne for publikum under den åpne dagen. Fra den moderne takterrassen er det panorama utsikt over Benidorm-bukten. Senteret har eget stort svømmebasseng og alt av fasciliteter for å gjøre hverdagen enkel og praktisk for beboerne.

Sanasol er et leilighetskompleks med i alt 46 boenheter beregnet på alle aldersgrupper, der fokuset er selvstendighet og trygghet for beboeren. Alle leilighetene er handicap-tilpasset, godt isolerte og med varmekabler i gulvene på stue og bad. Leilighetene er for kortids- og langtidsleie, og inkludert i prisen er renhold, skifte av sengetøy og flyplasstransport om ønskelig. Alle fasciliteter ved senteret er tilgjengelige for beboerne.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Sanasol er norskdrevet med norsk daglig leder og spanske ansatte. Promoteringen rettes først og fremst mot skandinavere, men alle nasjonaliteter har mulighet til å leie bolig ved det flerspråklige senteret i La Nucía.

Daglig leder Heidi Stangnes behersker flere språk, og tilrettelegger informasjon og kundeservice på gjestens eget språk. Gjesten skal føle at en blir tatt hånd om i trygge omgivelser. Derfor har også senteret tilknytning til norsk doktor, fysioterapeut og andre servicebedrifter i området. I nærområdet finnes også et godt utvalg av fasciliteter som butikker, restauranter, apotek, banker m.m.
One thought on “Åpen dag ved Sanasol i La Nucía

  • March 20, 2013 at 2:12 pm
    Permalink

    Sanasol Apartamentos

Leave a Reply

Your email address will not be published.