Andalusian Conspiracy – Osloband vil satse i Spania

Spania er første stopp på veien til Sør-Amerika for det spanskklingende Oslo-bandet Andalusian Conspiracy. Andalusian Conspiracy slapp sitt debutalbum La revolución será tuieada i 2012, og har gjort seg bemerket i Spania med listing på rundt 200 radiostasjoner og hyppig videorotasjon på Sol Musica – en av landets største musikkanaler på TV – og spilling på spansk MTV.

Tekst/Foto: Costanytt

Senere i mai skal kvartetten, som spiller pop og rock med en spansk vri, eller andalusisk funk, som de kaller det selv, på promoturné til Spania. – Det vi gjør nå er å berede grunnen til vårt neste album som kommer ut til høsten. Og så har vi en EP vi akkurat har gitt ut. Der er det en del remixer som er beregnet for klubbmarkedet i Spania, sier
bassist Atle Timenes.

Leiebil Spania – Garantert billigst

Andalusian Conspiracy er invitert av den statlige TV-kanalen RTVE for å spille inn en konsert som både skal på TV og sendes på radio. Bandet er også invitert av Sol Musica til å gjøre en konsert på Hard Rock Cafe i Madrid. Opptakene skal brukes i en dokumentar som skal vises seks ganger i løpet av 2013.

– Er dere mer aktuelle i Spania enn i Norge? – Vi har spilt på Parkteatret og John Dee og den type scener, men vi har ikke fått den oppmerksomheten i Norge vi skulle ønske oss. Det er synd, men det kan fort endre seg. Det er andre gangen vi drar til Spania nå. Vi var i Spania i fjor høst og da spilte vi blant annet på El Sol i Madrid. Det var egentlig sånn det startet. Vi sendte et par låter dit og så booket de oss etter tre dager. Albumet var akkurat ferdig da, og på grunn av dette kom vi i kontakt med et management.
Leave a Reply

Your email address will not be published.