Ambassade formidler arbeid

Den spanske ambassaden i London har opprettet en ny portal for arbeidsformidling til spanjoler som bor eller ønsker å flytte til England.

Tekst: Bente Puig

På portalen får man også råd og veiledning til praktiske ting som å åpne bankkonto, få helsekort og starte eget firma. Det jobbes nå med å utvikle portalen til å kunne registrere egen cv, og på den måten få tilbud om arbeid som passer hver enkeltes kvalifikasjoner.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Spanias ambassadør i London, Federico Trillo, understreker at dette er et prøvepro-sjekt, men dersom det blir en suksess vil det kunne brukes også ved andre spanske ambassader i verden. Det var Trillo selv som kom på ideen om å opprette en slik portal. Siste måling i 2011 viste 71 000 spanske borgere i England.CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler