Altea Hotel Villa Gadea – THALASSO SPA RESORT

Fem stjernes Thalasso resort er det ypperste av det ypperste den lille kystbyen Altea kan skryte av. Her er det helse, skjønnhet og relax som står høyest i prioritet.

TEKST OG FOTO : BENTE PUIG

Med Middelhavet som nærmeste nabo, har dette hotellkomplekset panorama utsikt fra Calpe til Benidorm. Moderne arkitektur er stilfullt preget av kystens typiske hvite fasader, og med et inngangsparti som kan ta pusten fra en. Her er luksus i hver minste lille detalj, akkurat slik det skal være ved et fem stjerners hotell.

Hele komplekset er bygget rundt den store marmorlobbyen i første etasje. Her yrer det av spanske og italienske turister tilhørende øvre middelklasse. Til tross for luksus, behøver ikke nødvendigvis oppholdet bli en dyr affære. Prisnivået ligger gjerne på linje med “vanlige” hoteller. Men vil du ta godt i, og gjøre stas på din bedre halvdel, er også det fullt mulig.
Hotellets kronjuvel er den 180 kvadratmeter store Presidential Suite med to terrasser på henholdsvis 57 og 340 kvadrat, selvfølgelig med privat jacuzzi og hotellets aller beste utsikt. Om du ønsker å benytte deg av room service eller spise ved en av hotellets restauranter, er du garantert en smaksopplevelse for livet. Her finnes noe for enhver gane, men spesialitetene er inspirert av Middelhavets delikatesser. Prøv kokkens nydelige paella eller grillet fisk, og blås alle myter om dårlig Middelhavsfisk rett til havs. Og intet er bedre enn å starte dagen med en innbydende frokostbuffet i lyse og trivelige omgivelser i spisesalen, med utsikt til fossefall, svømmebassenger og grøntområder.

Uteområdet har et karibisk preg over seg, med bambushytter hvor man kan kjøpe noe å drikke. Den største bambushytten ligger midt ute i et av bassengene og er en vannbar. Vannet rekker nesten opp til bardisken. Et forfriskende barbesøk på alle måter.

Vi må ikke glemme hotellets Thalasso spa, selve begrepet hotellet er bygget over. Thalasso er gresk og betyr terapeutisk bruk av saltvann. Ved hotellets 2000 kvadratmeter store Thalasso avdeling, tilbys behandlinger av alle slag. Her jobber topp profesjonelle for å øke gjestens velvære.

Her kan man bade i et av anleggets saltvannsbasseng, bruke finsk sauna, romersk therma, turkisk bad og isrom før man går videre til relaxavdeling med biotermiske jetshowers, aromadusj og egne relaxrom.
Når det gjelder behandlinger er listen lang, alt fra massasjer til hydromassasjebad og algeomslag. Og du trenger ikke være gjest ved hotellet for å benytte deg av Thalasso avdelingen, som for øvrig også har eget helsestudio. Månedsabonnement og enkelttimer er fullt tilgjengelig for alle.

For mer informasjon se hotellets egne nettsider Hotel Villa Gadea

Leave a Reply

Your email address will not be published.