Altea delfinansierer kennel i Calpe

Ordfører i Altea Miguel Ortíz og ordfører i Calpe César Sánchez, har nylig inngått en 4 års samarbeidsavtale der kommunene skal dele på utgiftene til dyrekennelen i Calpe. Denne kennelen er mottak for forlatte dyr fra begge kommunene. Altea dekker 45% av kostnadene, mens Calpe dekker 55%.

Tekst: Bente Puig

Formålet med samarbeidet er å styrke arbeidet de gjør for herreløse hunder og katter i Altea og Calpe i Spania. – I Altea er det 4500 familier med husdyr, og mer enn 6000 hunder registrert, 300 av dem av “farlige” raser. Med dette samarbeidet kan vi yte bedre service, til en lavere pris, og utvidet arbeidstid. Per i dag tar man i mot dyr kun i ukedagene, men nå utvides dette til helgene også.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

Åpningstidene vil også utvides, sier ordfører i Altea Miguel Ortíz. Han benyttet samtidig anledningen til å takke Asoka for godt arbeide, og alle frivillige fra ADDAA (Asociación para la Defensa de los Animales en Altea). Samarbeid mellom kommunene er den nye arbeidsmetoden for en effektiv, økonomisk og rask service, sier ordfører i Calpe César Sánchez. Plan- og bygningssjefen i Altea, Carolina Punset, uttaler at dyrevern står sentralt i det politiske programmet CIPAL, og sier at mange har ventet på kennel i Altea, men at den økonomiske krisen i kommunen gjør dette vanskelig å få til. Hun viser derfor stor glede over samarbeidet med Calpe kommune. De nye åpningstidene ved kennelen i Calpe er mandag til fredag 7.30 til 20.00, lørdag 8.00-19.00 og søndag 9-10.30.
Leave a Reply

Your email address will not be published.