Alicante – Vil du leie en borg?

Rådhuset i Alicante har nylig vedtatt å leie ut borgen Santa Bárbara til selskapeligheter og arrangementer for å få penger i kommunekassa. Talskvinnen for rådhuset, Marta García Romeu, legger ikke skjul på hensiktene ved utleie av den nesten tusen år gamle borgen fra maurertiden.

Tekst: Bente Puig

“vi vil leie ut denne emblematiske borgen, og på den måten generere inntekter til kommunen”, uttalte hun nylig. Det er salongen Felipe II og artilleriet som skal leies ut i første omgang.

Leiebil Spania – Garantert billigst
Hotell Spania – Søk etter hotell i Spania
Bolig Spania – Søk etter bolig i Spania

Leieprisene blir henholdsvis 238 euro og 306 euro per time. Rådhuset regner med å kunne leie ut til 65 selskapeligheter i året, noe som vil gi 100 000 euro i inntekter. Salene har kapasitet til opptil 350 personer.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler