Alfaz del Pi reiser minnestatue for Utøya-ofrene

Rådhuset i Alfaz del Pi har vedtatt å reise en statue for å minnes ofrene under attentatet i Oslo 22. juli. Statuen “Escultura Paravoloide” er laget av Agustín Ibarrola Goicoechea, den kjente kunstneren som kjemper mot terrorisme, og skal reises på plassen der Den Norske Klubbens nye klubbhus skal bygges i Alfaz del Pi.

Tekst: Bente Puig

Rådhuset i Alfaz del Pi ga i fjor våres klubben 25 års disposisjon over en kommunal tomt like ved den spanske ungdomsskolen i kommunen.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Statuer av Goicoechea er å finne ved flere steder i Spania, som Alicante, Andoain, Ermua, Logroño, Murcia, Santander og Vitoria. Statuen koster Alfaz del Pi kommune 28.397 euro.


CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler