Albir Open 2011 BOCCIA – 60 spillere trosset regnet

Det skal mer enn litt regndråper til for å vippe nordmenn av pinnen. Til tross for kraftig regnskyll møtte seksti spillere opp til bocciaturnering ved kirkesenteret i Albir.

TEKST OG FOTO: BENTE PUIG

Open Albir 2011 Boccia gikk av stabelen fredag 4. mars. Det er den spanske klinikken Hospital Clínica Benidorm som står bak arrangementet, og primus motor Svein Bjerke lover at dette heretter vil bli et årlig arrangement.
– Dette er første gang vi arrangerer dette, og meningen er at vi skal gjøre det hvert år fremover, sier Svein fra Clinica Benidorm.

Leiebil Albir – Garantert billigst

Svein er godt fornøyd med oppmøte og engasjemen, for til tross for kraftig regnskyll, møtte begge lag opp med regntøy, paraplyer og konkurranseiver. Kirkesenteret spilte på hjemmebane mot klubben «Høyt under taket» som har sin faste treningsbane i Aukalyptuslunden i Albir.
– Dere nordmenn er gale, sier Natalia, marketing koordinator ved Clinica Benidorm, som bivånet arrangementet sammen med kollegaene Svein og Alejandra.

På en dag som denne stopper Spania liksom litt opp, barn holdes hjemme fra skolen og aktiviteten i samfunnet går på lavgir når det høljer ned som verst. Vi forsikrer henne at det skal mere til enn noen regndråper for å vippe nordmenn av pinnen.

Selve turneringen tok ikke mer enn en snau time. Deretter var det premieutdeling med kaffe og vafler inne på kirkesenteret.

Svein gjorde litt ekstra stas på innendørsarrangementet med spansk Cava (Champagne) til de oppmøtte. Fine sølvpokaler ble overbragt individuelle vinnere. Med 607 poeng vant Kirkesenteret med 96 over motstanderen, og ble dermed i midlertidig besittelse av den erverdige vandrepokalen frem til neste års turnering.


Leave a Reply

Your email address will not be published.