Aktuelt Spania

Aktuelt Spania var opprinnelig et klubbmagasin for den den norske klubben på Costa Blanca. Aktuelt Spania ble grunnlagt i Alfaz del Pi i 1991, og har sitt hovedkontor liggende i sentrum av Albir, rett ovenfor dagligvarebutikken Consum. Aktuelt Spania er et gratis magasin som blir distribuert fra Calpe til Torrevieja. Magasinet har ved å satse på nyheter, gode artikler, og reiseskildringer blitt et veldig populært magasin for både fastboende og tilreisende nordmenn i Spania.

Aktuelt Spania kommer ut to ganger i måneden, med utgivelser den 15 og 30. Magasinet finner du også tilgjengelig på Internett. Der kan du lese siste nytt fra Spania, og du kan i tillegg laste ned papirversjonene av magasinet som PDF.

Kontaktinformasjon Aktuelt Spania
Aktuelt Spania
Camino de la Cantera Nº 12,
local Nº 1,
03581 Albir, Alicante
Spain
Epost: redaksjonen@aktueltspania.net
Internett: www.aktueltspania.net

Redaktør Aktuelt Spania: Marianne Hoelstad
Administrasjon Aktuelt Spania: Tom Bjørnø

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler