84 personer arrestert i storaksjon mot doping i Spania

I den nasjonale aksjonen mot dopingprodukter som anabole steroider og hormoner, har det spanske politiet avslørt et omfattende nettverk i hele Spania. 84 personer er foreløpig arrestert, 21 av dem i Valenciaregionen og en i Portugal. Politiet har ialt beslaglagt 700 000 brukerdoser.

Tekst: Bente Puig

Nettverket bestod av to organisasjoner som importerte produktene fra Kina og Hellas via et transportfirma i Amadora (Portugal), og solgte dem videre til privatpersoner og helsestudioer. Politiet melder at de beslaglagte produktene er anabole steroider, EPO og veksthormoner, som har store helseskadelige effekter.

Leiebil Alicante – Garantert billigst

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler