7 Tips for Markedsføring av Bloggen din

Når du har skrevet et godt blogginnlegg er du klar for å dele dette med verden. Her kommer syv tips for markedsføring av bloggen din.

#1 Blogg Regelmessig:

Ikke start på bloggen din og la det være med det. For å høste fordelene av en blogg, må du legge inn velskrevet, informativt og interessant innhold med nye oppføringer minst 2-3 ganger i uken, om ikke mer. Dette vil gjøre at leserne komme tilbake for mer.

#2 Optimaliser Blogg:

Det lønner seg å følge SEO taktikker når du bygger opp bloggen din. Inkluder relevante søkeord i dine blogginnlegg og titler, og installer et SEO plugin osv.

#3 Link til nyttige ressurser:

Ditt mål bør være å gjøre bloggen din til en glimrende ressurs. Link tilbake til sider og blogginnlegg på din egen blogg som er relevant til temaet du skirver om. Ikke glem linker til andre nettsteder som tilbyr interessant informasjon. Leserne vil sette pris på en saklig tilnærming.

#4 Publiser nyheter, pressemeldinger og annen informasjon:

Bruk bloggen din for å få budskapet ut til leserne om viktige hendelser i din bedrift. Dette vil bidra til å bygge tillit til virksomheten din.

#5 Send din blogg til bloggkataloger:

Forbedre populariteten til bloggen din og bygg opp verdifulle tilbakelinker. Registrer bloggen din i gode bloggkataloger.

#6 Kommenter andre sine bloggposter:

Hvis du kommer over et blogginnlegg som er relatert til din egen blogg som tema, kan du vurdere å legge igjen en intelligent og nyttig kommentar. Dette vil gjøre deg til en ressurs i forhold til blogginnlegget og bidra til å få en link tilbake til din blogg.

#7 La besøkende abonnere på bloggen din :

RSS-feeder er her! Du kan vurdere å aktivere en tjeneste som Feedburner og Aweber, slik at leserne av bloggen din kan abonnere på innlegg og bli oppdatert.


Som du ser er det viktig å ha en plan på hvordan du skal markedsføre bloggen din. Disse syv tipsene vil gi deg en god start.