7 Tips for Markedsføring av Bloggen din

Når du har skrevet et godt blogginnlegg er du klar for å dele dette med verden. Her kommer syv tips for markedsføring av bloggen din.

#1 Blogg Regelmessig:

Ikke start på bloggen din og la det være med det. For å høste fordelene av en blogg, må du legge inn velskrevet, informativt og interessant innhold med nye oppføringer minst 2-3 ganger i uken, om ikke mer. Dette vil gjøre at leserne komme tilbake for mer.

#2 Optimaliser Blogg:

Det lønner seg å følge SEO taktikker når du bygger opp bloggen din. Inkluder relevante søkeord i dine blogginnlegg og titler, og installer et SEO plugin osv.

#3 Link til nyttige ressurser:

Ditt mål bør være å gjøre bloggen din til en glimrende ressurs. Link tilbake til sider og blogginnlegg på din egen blogg som er relevant til temaet du skirver om. Ikke glem linker til andre nettsteder som tilbyr interessant informasjon. Leserne vil sette pris på en saklig tilnærming.

#4 Publiser nyheter, pressemeldinger og annen informasjon:

Bruk bloggen din for å få budskapet ut til leserne om viktige hendelser i din bedrift. Dette vil bidra til å bygge tillit til virksomheten din.

#5 Send din blogg til bloggkataloger:

Forbedre populariteten til bloggen din og bygg opp verdifulle tilbakelinker. Registrer bloggen din i gode bloggkataloger.

#6 Kommenter andre sine bloggposter:

Hvis du kommer over et blogginnlegg som er relatert til din egen blogg som tema, kan du vurdere å legge igjen en intelligent og nyttig kommentar. Dette vil gjøre deg til en ressurs i forhold til blogginnlegget og bidra til å få en link tilbake til din blogg.

#7 La besøkende abonnere på bloggen din :

RSS-feeder er her! Du kan vurdere å aktivere en tjeneste som Feedburner og Aweber, slik at leserne av bloggen din kan abonnere på innlegg og bli oppdatert.


Som du ser er det viktig å ha en plan på hvordan du skal markedsføre bloggen din. Disse syv tipsene vil gi deg en god start.

8 thoughts on “7 Tips for Markedsføring av Bloggen din

 • Pingback: Hvordan Skrive et Godt Blogginnlegg | Gratis BloggKurs

 • July 13, 2010 at 8:11 am
  Permalink

  Har du noen tips på gode bloggkataloger?

 • July 13, 2010 at 10:26 am
  Permalink

  Dette innlegget er på forsiden av Femelle.no! 🙂

  Takk for et kjempegodt bidrag!

 • Pingback: Gratis BloggKurs: 7 Tips for Markedsføring av Bloggen din | Magasinet Femelle

 • July 14, 2010 at 8:44 am
  Permalink

  Jeg har tatt ibruk noen av disse rådene foreløpig, og kan plutselig, sakte men sikkert se at leserantallet stiger. Det er veldig gøy 🙂 Så etterhvert kommer det kanskje til å stige enda mer ved hjelp av flere av disse rådene 🙂

 • July 14, 2010 at 2:56 pm
  Permalink

  Etter at jeg begynte å følge rådene her stiger kommentarene og statistikken!
  TUSEN TAKK FOR UTROLIG NYTTIGE TIPS ! 😀

 • July 20, 2010 at 5:19 am
  Permalink

  Hehe, tipsene var veldig nyttige og jeg må få si at blogg statistikken min har rikket seg høyere opp på ranken! 😉 Men dessverre er kommentarene få. Men så må jeg jo selv huske på at det faktisk ikke er leserne som kommer på 1.plass av grunnene til hvorfor jeg blogger. Det er faktisk meg selv, og mine problemer når jeg måtte ha det. Det er som en liten dagbok jeg kan skrive alt jeg føler ned på, og få respons får det! 7 nyttige tips som kan få små bloggere som meg på sammenlikning med noen av de store bloggerne, som faktisk ikke blogger for sin del lenger, men for andres. Men det er jo faktisk greit, siden de er gode blogger og leserne interisserer seg for det de leser. Akkurat som meg, elsker stoffet bloggerne kommer med! Disse folkene er noen jeg ser opp til! 🙂 Tusen takk atter en gang for disse tipsene, de hjelper oss alle veldig godt i gang 🙂 Takktakk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.