6 tips til strandaktiviteter i Spania

Tips til aktiviteter på stranden i Spania. Sommeren nærmer seg i Spania, og mange gleder seg til strandlivet. For dem som vil oppleve noe annet enn å ligge paddeflat på stranden, og suge til seg solen, har vi tatt for oss seks tips til strandaktiviteter i Spania.

Selv om de fleste steder i Spania kan skryte av over 300 soldager i året, er det også på fastlands Spania en vinterstid. Badetemperaturen synker til norske vanntemperaturer i november, og frem til slutten av april, er det bare de aller tøffeste som våger seg uti sjøen for en dukkert.

Trenger du tips om de beste attraksjonene, og strendene i Spania. Sjekk ut vår Spania Guide, hvor du kan laste ned en gratis guide for byer, øyer, og steder i Spania. Her er 6 strandaktiviteter hvor du garantert trenger badehåndkle og solkrem i Spania.

#1 Parasailing i Spania

Aktivitetstips Stranden Spania Parasailing


Parasailing er en unik opplevelse som lar deg fly og samtidig nyte en utrolig utsikt. Fly høyt opp til over 200 meter høde og nyt en fantastisk sommeropplevelse for hele familen som garantert vil huskes. Parasailing passer perfekt til feiring av bursdagen din, eller som en flott gave til noen du er glad i. Du kan til og med få øye på delfiner som dypper og dykker langs kysten. En opplevelse du sent vil glemme. Parasailing vil du finne tett opp mot de store byene langs kysten, og et raskt søk på internet vil vise deg hvor du kan prøve parasailing i Spania.

#2 Lær deg å surfe

Surfing i Spania.
For mange blir det ofte en drøm, men i Spania har du virkelig muligheten til å lære å surfe. Spania har noen av verdens største bølger. For eventyrlystne med et åpent sinn og en litt planlegging, kan surfing i Spania være en fantastisk opplevelse, både inn og ut av vannet.

#3 Flyboarding i Spania


Hvis du har en indre Iron Man som venter på å bli sluppet løs, er Flyboarding sporten for deg. Du kan svinge over vannoverflaten mens du skyves oppover av kraftige vannstråler. FlyBoard er en ny sport som har revolusjonert verden. Det innebærer å ri et brett som lar deg levitere i luften, takket være to vannstråler generert av en jetski eller motorbåt. Bevegelse gjennom luften kan rettes rett og slett via helling av føttene. Alle kan trene FlyBoarding, fra 16 til 60 år gamle. Håndtering av brettet er veldig enkelt og intuitivt. Det er som å lære å sykle, alt det krever er litt balanse. På bare 5 minutter, flyr 95% av dem som prøver å FlyBoard.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania

#4 Sandvolleyball

Sandvolleyball i Spania
Sandvolleyball, også kalt strandvolleyball eller beachvolley, er en sport som har utviklet seg fra innendørs volleyball, og som ligner på innendørsidretten. Langs de fleste strendene i Spania er det satt opp volleyballnett for dem som besøker stranden i løpet av sommerhalvåret. Dette er en perfekt aktivitet med venner og familien på stranden. Har du ikke en volleyball, fåes dette kjøpt i de fleste sportsforetninger, samt butikker som selger strand utstyr som ofte ligger rett ved stranden.

#5 Utforsk Spania fra sjøen med en kayaktur

Aktivitetstips Stranden Spania Kayaking
I Spania kan du padle rundt i det klare blå havet, langs de imponerende klippene, utforske sjøgrotter, og finne hemmelige øde strender hvor du kan ta tak i snorklingutstyret ditt, og oppdage undervannsverdenen. En kayaktur er en flott aktivitet for hele familien, og utleie av kayak finner du på de fleste store strendene. Husk solkrem, solbriller og en caps. God tur!

#6 Nyt strandlivet i fred og ro

Aktivitetstips Stranden Spania Strandstol
Det enkle er ofte det beste. Når man trenger en pause fra strand aktivitetene er det greit med litt underholdning mens man sitter i en god strandstol på stranden. Spania har et godt utviklet gratis wifitilbud på de store strendene i Spania. Der kan du lese nyheter, sende skrytebilder til vennene dine, og ikke minst spille spill eller Casino På Nett mens du grilles i solen.

Bruk sjemaet under for å sammenligne priser fra leiebilselskapene i Spania. Garantert beste pris!
Takk for at du deler