40% av alle spanske menn bruker kosmetikk daglig

Fire av ti spanske menn bruker kosmetiske produkter til daglig, viser en undersøkelse utført ved Hospital Reina Sofía i Cordoba. Utviklingen har vært enorm de siste årene.

Bruken av kosmetikk varierer dog fra sted til sted. Menn som bor i byer er mer opptatt av utseendet sitt en de som bor på landet. De store kosmetikkprodusentene lager stadig flere produkter ment for menn, med tydelig maskulint utseende. Menn foretrekker kosmetiske produkter som er enkle å bruke, effektive og som gir synlige resultater.

Trenger du leiebil? Garantert billigst

Det som bekymrer menn mest er rynker i ansiktet, slapp hud på magen og urenheter i ansiktshuden, samt poser under øynene. Tendensen viser også at menn stadig oftere tyr til mer omfattende behandlinger som laser og kirurgi. Hårfjerning er en av behandlingsmetodene man ser stadig flere menn benytte seg av.

Kundelistene viser at hver tiende kunde for hårfjerning er menn. I alt 25 prosent av alle spanske menn har benyttet seg av hårfjerning med laser en eller flere ganger i sitt liv, og en av hundre har brukt botox for rynker.
Leave a Reply

Your email address will not be published.