4 reisealternativer til Spania

Spania er et fantastisk sted å reise til, og det er ikke minst populært blant nordmenn. Men, hva hvis du ikke ønsker å dra til Spania en gang, men heller oppleve et nytt land? Da finnes det heldigvis mange destinasjoner du kan vurdere.

Historiske Budapest

Budapest er Ungarns hovedstad, og en fantastisk reisedestinasjon. Her kan du nyte både god mat, historiske bygninger og en rekke turistattraksjoner. Det er dessuten perfekt for deg som ikke vil reise så langt, da det kun tar rundt to og en halv time å fly dit.
Hvis du velger å reise til vakre Budapest, så må du ikke glemme å få med deg de mange fantastiske slottene og katedralene. Her kan du oppleve både historie og spektakulær arkitektur, som i Spania.

Vietnam rundt

En av grunnene til at mange er så glade i Spania, er at man enkelt kan reise rundt til de ulike byene. Det er bare å hoppe på et tog eller leie en bil, så er man plutselig i en ny, kul by.
Det kan du også i Vietnam, et land som er laget for å reise rundt. Her finnes det gode alternativer til kollektivtransport mellom de mange flotte stedene, særlig langs kysten. Dette er ypperlig for deg som vil oppleve mye på en gang, og det kan dessuten være utrolig billig å leve der.

Tropesommer i Maldivene

Maldivene er hva mange vil mene er selve bildet på paradis. Landet består av en rekke forskjellige øyer som alle er fulle av luksusresorter og endeløse mulgiheter for aktiviteter du kan dirve med.
Det krystallklare vannet, delfiner og vakre, hvite strender gjør dette til et sted som mange drømmer om når de skal ut å reise. Du kan leie en helt egen bungalow som henger over det fantastiske vannet, og nyte varmen som du ellers ville funnet i Spania også

Tett på hjemme i København

Man trenger ikke å reise langt for å komme seg ut av landet og kjenne på feriefølelsen. For noen trengs det ikke mer enn en drøy times flytur til vakre København. Her kan du oppleve ekte Dansk design, fantastiske restauranter og et yrende byliv. Husk å ta med hjelm, for her kan du la bilen stå og ta sykkelen fatt når du skal gjennom byen.

Det er ingen tvil om at Spania både er en god og populær feriedestinasjon for nordmenn og andre Europeere. Hele én av fem overnattinger som europeere hadde i utlandet i 2017, var i Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.