2 gode grunner til å reise til Malaga

Med 35 betalte feriedager i året, inkludert minimum 20 lovbestemte helligdager, og 15 andre helligdager, pluss en hel verden å oppdage, er det på tide å finne ut av hvor du skal dra på din neste reise! Selv om de fleste nordmenn reiser innad i Skandinavia av ulike årsaker, så forblir Spania det mest besøkte landet for norske familier eller single som er på utkikk etter relativt rimelig feriested. Og det er en by som topper alt, og det er Malaga! Hvorfor er det så mange som reiser til Malaga? Her er de to viktigste grunnene til at du burde vurdere Malaga som din neste reisedestinasjon!

Det ideelle reisebudsjettet

Noen velger å reise i en uke eller to; familietur eller gutte/jentetur, og noen velger å bli der for godt. Uansett om det er en midlertidig reise eller permanent så må alle de menneskene komme seg dit først. Og har du sett prisene på flybillettene? Har du sett antall avganger som går for å få nordmenn til Malaga? Det er faktisk ren galskap! Du kan komme deg dit for under tusen-lappen og bo på et 5 stjerners hotell og det vil koste deg halve prisen sammenlignet med andre destinasjoner! Malaga er regnet som billig for nordmenn, og hvis du ikke tror oss trenger du bare å sjekke en valutakalkulator med hvilket som helst produkt du måtte ønske. For eksempel, normalt sett koster 1 liter melk i Norge rundt 15 kroner, mens i Malaga får du det samme for 6 kroner! Ok, så la oss komme med et enda bedre eksempel, hva med øl? I Norge vil en halvliter koste deg rundt 70 kroner, mens i Malaga får du det samme pluss en hel del sol for 19 kroner!

Etterspørselen er så høy at regjeringen måtte åpne et konsulat i Malaga! Selv om du kommer til å oppleve en ny kultur, så kan du forberede deg på kulturforskjellene ved å komme i kontakt med andre nordmenn som bor i Malaga. Enten du trenger nyttige tips eller de beste tilbudene i byen trenger du bare å legge igjen en liten melding på forumet for å motta haugevis av tilbakemeldinger fra dine felles landsmenn!Kultursjokk for alt det er verdt

Og nå damer og herrer, dette er delen dere alle har ventet på: kultur sjokket! Mens dere leste vår paragraf over kan det hende noen av dere tenkte: hvis vi skal reise vekk fra Norge så er det ikke for å henge rundt med andre nordmenn, for da hadde vi jo bare blitt hjemme! Ganske nøyaktig, kjære lesere! Spørsmålet er derfor: hva har Malaga å tilby som andre deler av Spania ikke har? Malaga er hjertet av Costa Del Sol! Hva betyr det? Det betyr at det kombinerer alle de nødvendige elementene for at en nordmann skal ha en fantastisk reise og et drastisk kultursjokk!

Utenom det flotte været, noe som er vår nummer en motivasjon til å reise til Spania, når man snakker om kultur, så vil du garantert føle at du er på en annen planet! I tillegg til å være fødestedet til Pablo Picasso, så vil alle de som er glade i kunst elske byens atmosfære. Malaga er rik på kultur og full av museum noe som vil være en flott for samtalestarter når du kommer hjem til Norge igjen, hvis du kommer tilbake! Du vil kanskje også besøke byens kasino og føle energien av poker og blackjack bordene. Valget vil være endeløst når det gjelder utvalget av Middelhavets smaker, som er langt rikere enn de vi har i Norge! I tillegg, klimaet og terrenget i Malaga vil gi deg utmerkede sykkelturer du kan dele med venner og familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *