13 Topp Hotell på Costa del Sol i Spania

De Beste hotellene på Costa del Sol i Spania. Planlegger du en ferie til Spania? Se de beste hotellene på Costa del Sol i Spania som bestemmes fra vurderinger av reisende som deg og meg. Gode luksus hoteller som garanterer et fantastisk opphold i de mange ferieparadisene på Costa del Sol.

Costa del Sol eller solkysten av Spania som det kalles, strekker seg fra Rock of Gibraltar til Sierra Nevada-fjellene. Costa del Sol er kjent for sine fine strender, behagelig klima, gode golfbaner, og en bred og god underholdning scene uansett hvilken by du velger å bo i. Kyststripen ligger i regionen Andalucia som dekker 17% av areal i hele Spania.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa del Sol

13 Beste Luksus Hotell på Costa Del Sol


1. Finca Cortesin Hotel Golf Spa *****

Hotell Finca Cortesin
Finca Cortesin Hotel Golf & Spa er et luksushotell i Casares, som ligger på den sørlige kysten av Spania, ikke langt fra et glitrende hav og uberørte sandstrender i Estepona og Marbella. Dette sjarmerende 5-stjerners hotellet kombinerer luksuriøse suiter og villaer med utmerkede fasiliteter for helse og fritid, og tilbyr gjestene en helligdom av fred, 40 km fra Gibraltar lufthavn og 84 kilometer fra Malaga flyplass.
I hotellets spa kan gjestene nyte en rekke massasjer og behandlinger. Etter en runde på golfbanen tilstøtende 18 hull av Cabell B. Robinson, kan beboerne slappe av med en drink før prøvesmaking av middelhavsmat og internasjonale retter på Pool Bar 35, delikatesser fra Middelhavet i hagen eller gourmetmat på Kabuki Raw.
Rommene er designet av den kjente designeren Duarte Pinto Coelho, utstråler tradisjonell sjarm med et moderne preg og har høye tak og elegante møbler. Mange av suitene har terrasser eller hager med panoramautsikt, mens de romslige villaene har eget basseng.

Kontaktinformasjon Finca Cortesin Hotel Golf Spa
Adresse: Carretera de Casares (2km) – 29690 Casares – España
Nettside: www.fincacortesin.com/es

2. Hotel Gran Melia Don Pepe *****

Hotell Gran Melia Don Pepe
Hotel Grand Melia Don Pepe er et 5-stjerners hotell i Marbella på Costa del Sol. Hotellet har en uslåelig beliggenhet ved stranden med utsikt til strendene langs Marbella Golden Mile, og er 500 meter fra sentrum av Marbella. Det beryktede Puerto Banus er 6 km unna, hvor rike, fasjonable mennesker omgås i restauranter og flotte cocktailbarer i verdensklasse. Malaga flyplass ligger en 35-minutters kjøretur unna. Hvert rom på Gran Melia Don Pepe hotellet er en avslappet og fredelig oase, med høy kvalitet og store vinduer som gir fri flyt av naturlig lys. Det er en fantastisk panoramautsikt over havet og fjellene omkring. For de mer aktive, er det to tennisbaner, paddle tennisbane og et treningsstudio. Vannsport og dykking kan ordnes gjennom hotellet.

Kontaktinformasjon Hotel Gran Melia Don Pepe
Adresse: Jose Meliá – 29602 Marbella – Spania
Nettsted: www.melia.com3. Barceló Malaga ****

Hotell Barcelo Malaga
Barceló Malaga er et designhotell i Malaga. Hotellet ligger i Maria Zambrano stasjon kompleks, ligger 10 minutter fra byens historiske sentrum og de solfylte Paseo Marítimo strender. Barceló Málaga har direkte adkomst til AVE høyhastighetstog stasjon og Malaga flyplass ligger 15 minutter unna. I august kan gjestene nyte mat fra den prisbelønte hotellet restaurant på terrassen. Komfort er topp prioritet i gjesterommene på Barceló Malaga, hvor elegante nyanser av hvitt er motvirket av skarpe grå, svarte og røde aksenter.. Gjestene på hotellet får gratis tilgang til treningsstudio og badstue, og hotellets møte og konferansesenter er ideelt for forretningsarrangementer.

Beliggenhet Barceló Malaga
Heltenes de Sostoa, 2-29002 Malaga – Spania
Nettside: www.barcelo.com

4. Hotel Claude ****

Hotell Claude Costa del Sol
Hotel Claude er et lite hotell i Marbella, og ligger i hjertet av den sjarmerende gamlebyen. Dette luksushotellet ligger ved siden av Plaza del Santo Cristo og ligger bare noen minutter fra stranden, med Málaga lufthavn under 40 km unna. Dette elegante 4-stjerners hotellet har blitt restaurert og innredet for å skape en lys og moderne atmosfære. Gjester på Hotel Claude ta i bruk tjenestene til det nærliggende O2 velværesenteret med treningsstudio, spa, svømmebasseng, eller slappe av på takterrassen med en bok. Hvert individuelt designede rom har terrakottagulv, Molton Brown produkter og sandstein bad, og gir en herlig hjemlig følelse.

Kontaktinformasjon Hotel Claude
Adresse: San Francisco, 5-29601 Marbella – Spania
Nettsted: www.hotelclaudemarbella.com

5. Kempinski Hotel Bahía *****

Kempinski Hotel Bahía
Kempinski Bahía er et 5-stjerners hotell i Estepona. Dette luksushotellet ligger blant frodige tropiske hager, har en misunnelsesverdig beliggenhet med utsikt over Middelhavet, og er bare en 7-minutters kjøretur fra sentrum av Estepona. De fasjonable feriestedene Puerto Banús og Marbella kan nås på under 25 minutter, mens Malaga og Gibraltar internasjonale flyplassene er begge innenfor en times kjøring. Gjester som bor på dette utsøkte strandhotellet vil bli nedsenket i andalusisk luksus fra det øyeblikket de ankommer. Hotellets tre ferskvannsbassenger sikrer kjøling fra den stekende spanske solen, mens en ettermiddag tilbrakt i hotellets spa garanterer en total avslapning. Golfentusiaster vil sette pris på Kempinski Hotel Golf, hvor ordninger kan gjøres for å besøke de mange omkringliggende golfbanene, og matelskere vil nyte god mat i hotellets fire sesong restauranter. Rommene på Kempinski Hotel Bahía utstråler raffinert eleganse. Moderne maurisk-andalusisk stil hele veien. Hvert rom har egen balkong eller terrasse for en fantastisk utsikt, mens suitene nyter salongområder og forbedrede uterom.

Kontaktinformasjon Kempinski Hotel Bahia
Adresse: Carretera de Cádiz, Km 159-29680 Estepona – Spania
Nettsted: www.kempinski.com

6. Hotel Club Maritimo de Sotogrande ****

Hotell Club Maratimo de Sotogrande
Club Marítimo er et 4-stjerners hotell i Sotogrande. Dette hotellet har utsikt over den pittoreske marinaen, har en eksklusiv beliggenhet omgitt av golfklubber i verdensklasse og Santa María Polo Club. Gibraltar lufthavn ligger en 30-minutters kjøretur unna. Du kan slappe av på hotellets takterrasse på Moët & Chandon bar, lytte til DJ`s beats med en aperitiff i hånden. Hotellets spa gir et rolig tilfluktssted for besøkende med beroligende massasjer og overdådige skjønnhetsbehandlinger, mens lobbysalongen er det perfekte stedet å slappe av med en bok fra biblioteket. Hotel Club Maritimo de Sotogrande er et moderne og friskt med en spektakulær havutsikt. De to penthouse suiter har separat stue og Philippe Starck badekar for en ekstra touch av luksus. Hotellets restaurant kombinerer tradisjonell andalusisk mat med moderne innovasjon med ferske, lokale råvarer.

Kontaktinformasjon Hotel Club Maritimo de Sotogrande
Adresse: Puerto Deportivo de Sotogrande – 11310 Sotogrande – Spania
Nettsted: www.clubmaritimodesotogrande.com

7. Puente Romano Beach Resort Marbella *****

Hotell Puente Romano Beach Resort Marbella
Puente Romano ligger ved stranden, i nærheten av Marbella, som ligger i det eksklusive Golden Mile-området. Gjemt mellom Sierra Blanca fjellkjeden og det glitrende Middelhavet, er dette luksuriøse hotellet bare noen skritt fra the Golden Sands, 4 km fra Puerto Banús og en 10-minutters kjøretur fra sentrum av Marbella. Málaga lufthavn kan nås på 35 minutter. På dette 5-stjerners hotellet kan gjestene kan slappe av i solen ved en av de tre utendørs svømmebassengene, spille tennis, eller dra til en privat golfbane. For en virkelig avslappende opplevelse tilbyr et spa med en rekke velvære massasjer, en badstue, tyrkisk bad og et utvalg av behandlingsrom med utsikt over havet. Et utvalg av hotellets åtte restauranter serverer de et bredt utvalg av internasjonale smaker som vil tilfredstille enhver gane, fra den stilige Sea Grill til Dani García`s Restaurant med to Michelin-stjerner. Alle rommene og suitene er utsmykket med myke lenestoler, floral tekstiler og tremøbler, og tilbyr en egen balkong eller terrasse med enten hage eller havutsikt.

Kontaktinformasjon Puente Romano Beach Resort Marbella
Adresse: Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe, s / n – 29602 Marbella – Spania
Nettsted: www.puenteromano.com

8. Oasis av Don Carlos Resort *****

Hotell The Oasis Resort
The Oasis av Don Carlos er et 5-stjerners resort nær Marbella, som ligger 15 minutter fra det pulserende sentrum. Dette moderne hotellet ligger midt i smaragdgrønne tropiske hager og bare noen skritt fra den eksklusive Nikki Beach Club. Gjester som bor på dette luksuriøse feriestedet kan nyte et vell av fritidsaktiviteter, inkludert tennisbaner, treningsstudio før du kan ta en forfriskende dukkert i ett av hotellets fire utendørs svømmebasseng. Et fristed for golfentusiaster med et utvalg av 11 flotte baner i området, mens hotellet spa inviterer gjester til å gi etter for avslapning. Etter en avslappet dag på hotel beach club, som tilbyr gratis tilgang til alle gjester, kan man nyte smaken av Middelhavet på et utvalg av hotellets restauranter. Hvert rom, suiter og leiligheter er utstyrt med moderne teknologi, inkludert flatskjerm-TV, DVD-spiller og iPod-dokk, med noen skilte med panoramautsikt, private terrasser og evighetsbassenger.

Kontaktinformasjon The Oasis
Adresse: Avenida Zurita, S / N – 29604 Marbella – Spania
Nettsted: doncarlosresort.expohotels.com

9. Barceló Marbella ****

Hotell Barcelo Marbella
Barceló er et 4-stjerners hotell i Marbella i det eksklusive nabolaget Guadalmina. Guadalmina Golf Club ligger en 8-minutters spasertur unna, og Puerto Banús er en 12-minutters kjøretur og Málaga lufthavn kan nås på 45 minutter.
Dette familievennlige hotellet ligger bortgjemt mellom Middelhavet og Sierra Blanca-fjellene, og er omgitt av eksotiske palmer hvor gjestene kan slappe av på en balinesisk seng ved siden av utendørsbassenget og boblebadet, med en drink eller en matbit fra bassengbaren. Barceló Marbella er bygget i en elegant kolonistil, og tilbyr en samling av lyse, romslige rom og suiter.

Kontaktinformasjon Barcelo Marbella
Adresse: Cmno. Granadillas, s / n – 29670 Marbella – Spania
Nettsted: www.barcelo.com

10. Barceló Estepona Thalasso Spa – Kun for voksne ****

Hotel Barceló Estepona Thalasso Spa
Barceló Estepona er et 4-stjerners hotell på Costa del Sol, som ligger mellom Estepona og Puerto Banús. dette hotellet er kun for voksne og ligger bare 600 meter fra solfylte gylne strender, en 20-minutters kjøretur fra kystbyen Marbella, mens Málaga lufthavn kan nås på 45 minutter. Blendende behandlinger venter gjestene på hotellets thalassoterapi spa, som utnytter kraften i Middelhavet for å levere den høyeste kvalitet velvære- og skjønnhetsopplevelser. Interiøret på Barceló Estepona er romslige og lyse, med moderne innredning sammen med myke tekstiler.

Kontaktinformasjon Barcelo Estepona Thalasso Spa
Adresse: A-7 Autovía del Mediterráneo, Km. 165 (Exit Canc, 29680 Estepona – Spania
Nettsted: www.barcelo.com

11. Don Carlos Leisure Resort & Spa *****

Hotell Don Carlos Leisure Resort Spa
Don Carlos er et resort ved stranden i Marbella, som består av et utvalg av elegante rom, suiter og villaene ligger i vidstrakte tropiske hager. Dette luksuriøse hotellet ligger 11 km fra sentrum av Marbella, og 45 km fra Málaga internasjonale lufthavn. På hotellets spa kan gjestene nyte deilige behandling, eller bare slappe av i det tyrkiske badet, før du tar en dukkert i en av de fire utendørsbassengene. Etter en runde golf på en av de 11 flotte banene i nærheten, kan gjestene nyte gratis tilgang til hotellets private Beach Club, som tilbyr elegante balinesiske senger og et godt utvalg av vannsport. På Don Carlos finner du totalt fem restauranter og barer som tilbyr mange muligheter til å drikke og spise i stil, fra fristende thailandsk mat på Ombú restaurant, til levende musikk og panorama havutsikt på den levende cocktailbaren La Terrasse.

Kontaktinformasjon Don Carlos Leisure Resort
Adresse: Km. Carretera de Cadiz, 192-29600 Marbella – Spania
Nettsted: doncarlosresort.expohotels.com

12. Arenas Hotel & Spa *****

Hotell Aleysa Boutique Spa Habitacion
The Las Arenas Hotel Boutique & Spa er et 5-stjerners hotell i Benalmádena, som ligger i hjertet av Costa del Sol, bare minutter fra de gylne sandstrendene og det varme vannet på Middelhavs kysten. Málaga lufthavn ligger bare 10 km unna, og dette fredelige og intime boutiquehotellet tilbyr det ypperste innen moderne luksus. Gjestene på Aleysa Hotel kan bruke tid på en av de nærliggende golfbanene, seile, prøve vannsport, ta en tur til et badeland eller casino eller besøke nærliggende Marbella eller Málaga. Rommene på Las Arenas Hotel Boutique & Spa er elegante og romslige, utstyrt med klimaanlegg og satellitt-TV, og tilbyr spektakulær utsikt over havet.

Kontaktinformasjon Arenas Hotel
Adresse: Avenida Antonio Machado, 57-29630 Benalmádena – Spania
Nettsted: www.vinccialeysa.com

13. Healthouse Las Dunas *****

Healthouse Las Dunas
Healthouse Las Dunas er et strandhotell i nærheten av Estepona, på solfylte Costa del Sol. Hotellet ligger bare noen skritt fra stranden, og er omgitt av grøntområde. Denne fredelige oasen ligger bare en 12-minutters kjøretur fra sentrum av Estepona og 16 km fra den eksklusive Puerto Banús marina. Marbella er en 20-minutters kjøretur, mens Málaga lufthavn ligger 71km unna. Det luksuriøse spa-hotellet er det perfekte stedet å nyte en rekke velværebehandlinger, for eksempel en foryngende badstuen, holistisk massasje eller avslappende dampbad. Gjestene kan spasere gjennom hotellets hage eller holde seg aktiv med en pilates eller yoga klasse, før du tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget. Når natten faller på finner du fantasifull og sunn mat på hotellets restaurant, en meny laget av Andoni Luis Aduriz. Noen av rommene har spektakulær utsikt over Middelhavet, mens alle har moderne fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi og klimaanlegg.

Kontaktinformasjon Healthouse Las Dunas
Adresse: Urbanización Boladilla Baja, Crta. Marbella-Estepon, km 163 500 – 29 689 Estepona – Spania
Nettsted: www.healthouse-naturhouse.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.