11 Topp Restauranter Las Palmas Gran Canaria

Restauranter Las Palmas Gran Canaria. Las Palmas har en rik og variert matkultur, og det finnes utallige restauranter og tapas-barer. Prisnivået er stort sett hyggelig sett med norske øyne, og det kanariske kjøkkenet holder stort sett et meget høyt nivå. Utfordringen ligger først og fremst i å finne restauranter som er spesielle og litt utenom det vanlige.

I Las Palmas de Gran Canaria finner man mange restauranter som serverer tradisjonelle kanariske retter, men byen har også et stort utvalg av internasjonale restauranter som serverer retter fra alle verdensdeler. Las Palmas har et stort antall franske, italienske, arabiske og japanske restauranter. Et generelt tips er at du spiser fiskeretter på restauranter som ligger ved kysten, og kjøttretter i innlandet. Dette har med tilgangen til råvarer å gjøre. Prisnivået på en 3-retters meny ligger langt lavere i Las Palmas enn på sørsiden av øya, da området i sør ofte har kunstig høye turistpriser. Her bringer vi deg våre favorittsteder, 11 topp restauranter i Las Palmas.

#1 Restaurant Deliciosa Marta Las Palmas

Restaurant Deliciosa Marta Las Palmas
Las Palmas er et perfekt sted for å nyte utendørs servering, og dens geografiske plassering har det beste klimaet i verden. En av de beste restauranter å nyte er funnet i bydelen Triana og kalles Delicious Marta. Denne restauranten som filmen, spesialiserer seg på tradisjonell spansk og kanarisk mat, med sesongbaserte produkter. Restauranten er koselig og dekorert med utsøkt dekor. Rangert som nummer 2 av 485 restauranter i Tripadvisor.

Restaurant Deliciosa Marta
Pérez Galdós, 23 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Tel: 928 370 882

#2 Restaurant Casa Montesdeoca Las Palmas

Restaurant Casa Montesdeoca Las Palmas
Restaurant Casa Montesdeoca ligger i bydelen Vegueta, og er mye besøkt av den spanske kongefamilien, dette er en av favorittrestaurantene til kong Juan Carlos. Dette huset var residensen til den jødiske kjøpmannen Montesdeoca i det sekstende århundre, før de flyktet den spanske inkvisisjonen. Montesdeoca ble restaurert tilbake til sin prakt i det tjuende århundre, og er i dag en av de fineste restaurantene i Las Palmas. Casa Montesdeoca spesialiserer seg på tradisjonell spansk mat. God mat og utmerket service i et misunnelsesverdig miljø.

Restaurant Casa Montesdeoca
Montesdeoca Street 10
Vegueta 35001 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Tel: 928 333 466
Fax: 928 335 238

#3 Restaurant La Macarena Las Palmas

Restaurant La Macarena Las Palmas
Restauranten La Macarena er kjent for sitt kjøkken, ferske råvarer og sine varierte retter. Regissert av Chef Fabio Santana, som liker å eksperimentere og skape noe på kjøkkenet, noe som gir en annen touch til sine retter. Ligger i “La Puntilla” beachfront de las Canteras, den travle gågaten gir deg direkte tilgang til sin uteservering, et privilegert sted hvor du kan nyte fantastisk utsikt over havet.

Restaurant La Macarena
Calle Prudencio Morales, 21
35009 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 91 27 45

#4 Restaurant Amaiur Las Palmas

Restaurant Amaiur Las Palmas
Restaurant Amaiur har vært åpen siden 1990, og navnet refererer til byen Navarre Amaiur. Med et elegant og unikt interiør i reneste kolonistil, vil du finne tradisjonell baskisk mat, med sesongens råvarer. Ideelt for en romantisk kveld.

Restaurant Amaiur
Calle Pérez Galdós, 2, 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 37 17 juli

#5 Restaurant Romeo e Giulietta Las Palmas

Restaurant Romeo e Giulietta Las Palmas
Tro mot sine røtter tilbyr restaurant Romeo e Giulietta et bredt utvalg av italiensk mat, men uten å glemme Middelhavet. Restauranten er ung, profesjonell, imøtekommende og elegant. Romeo e Giulietta gir en moderne vri på tradisjonell italiensk mat. Anbefales.

Restaurant Romeo e Giulietta
Street Dr. Waksman 6
35004 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 36 92 44

#6 Restaurant La Marinera Las Palmas

Restaurant La Marinera Las Palmas
Takket være utmerket kvalitet og fersk sjømat rett fra havet, er La Marinera en av de mest anerkjente restauranter på øya. Foruten å være i stand til å skryte av en unik og autentisk setting, for sin nærhet til sjøen, og det å kunne høre bølgene bryter mot steinene mens du spiser. Sailor er på slutten av La Puntilla, på stranden i Las Canteras.

Restaurant La Marinera
Paseo Las Canteras, 1 – Lav
Gran Canaria 35008
Las Palmas (Spania)
928468802

#7 Restaurant Teheran Las Palmas

Restaurant Teheran Las Palmas
Det persiske teppet i vinduet, navnet og danserne, identifiserer perfekt hvilken type restaurant dette er. Et paradis for elskere av iransk mat. Den karakteristiske duften av krydder og den beste kaviar i verden er til stede i sine retter, alt tilrettelagt for vegetarianere inkludert hummus, falafel og vegetabilske grillspyd. Restauranten Teheran finner du i den travle handlegaten Mesa y Lopez.

Restaurant Teheran
Bernardo de la Torre 1 35007
Las Palmas, Gran Canaria
Las Palmas (Spania)
928222817

#8 Restaurant Aji, Limón y Canela Las Palmas

Restaurant Aji Limón y Canela Las Palmas
Pepper, sitron og kanel er tre av de viktigste ingrediensene i mat fra Peru. Som en god restaurant tro mot sine røtter, danner disse ingrediensene grunnlaget for mange av restaurantens retter. Aji, Limón y Canela spesialiserer seg på sjømat. Nyt denne og andre smaksopplevelser i “Chili, sitron og kanel” inne i restauranten eller på terrassen som på klare dager tilbyr en vakker utsikt over Teide.

Restaurant Aji Limón y Canela
C / Sagasta, 68 35008
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928-58-64-32

#9 Restaurant Kuoh 101 Las Palmas

Restaurant Kuoh 101 Las Palmas
Elegant japansk restaurant med en nydelig innredning, både innvendig og utvendig. Ferske råvarer av høyeste kvalitet sammen med utmerket service, tar oss til det beste kjøkken i Japan. Kuoh 101 Restauranten ligger i en av de lengste gatene i Las Palmas. Hvis du liker japansk mat, ikke nøl med å besøke denne restauranten.

Restaurant Kuoh 101
C / Luis Doreste Silva, 101
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928292952

#10 Restaurant La Bikina Las Palmas

Restaurant La Bikina Las Palmas
Filosofien bak restaurant La Bikina er enkel: Livet er på stranden. For dem er det lett å si, fordi beliggenheten ved stranden er misunnelsesverdig. Hele atmosfæren er ren avslapning, og i denne baren kan en nyte spektakulær mat, laget av en spansk og en indonesisk kokk, som tilbyr autentiske retter fra asia og søramerika.

Restaurant La Bikina
Paseo de las Canteras, 63
35010 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
828 06 53 57

#11 Hvilken er din favoritt? Tips oss, og vi oppdaterer med lesernes favoritter.

Bruk kommentarfeltet under eller på Facebook for å tipse oss om din favoritt i Las Palmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.